outdoor kullanıcısının son içeriği

1. outdoor

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme şifreleri özel mesaj olarak yazdım, gecikme için kusura bakmayın normalde foruma yazıldığı zaman uyarı postası geliyor bende cevaplıyorum ama bazen geç gönderebiliyor malesef. iyi günler.
  2. outdoor

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme şifre taleplerine atlamadan cevap vermeye gayret ediyorum ve özel mesaj olarak gönderiyorum ama ulaştıramadıklarım varsa memnuniyetle tekrar gönderebilirim.
  3. outdoor

tamamdır, korumakta fayda var bende arkadaşlarımla kullandığım kanalı şifreledim "gezenbilir için şimdiden şifreyi oluşturuyorum, buradan e-posta atarak şifreyi edinebilirsiniz. özel mesaj atanlara en kısa sürede şifreyi paylaşırım. saygılar.
  4. outdoor

selamlar, "gezenbilir" adı ile bir kanal oluşturdum ama, bizim insanımızın doğal hali olarak toplum içerisinde koruyucu kalkanlar oluşturmadan paylaşımda bulunabilmek pek kolay değil. bu sebep ile arada küfürleşen, kötü konuşan oldu mu duydukça banladım ama şifre oluşturmak şart hale geldi...
  5. outdoor

kullanışlı olması benimde hoşuma gittiği için önerdim Hasan bey, ben de şirket içinde kullanıyorum ve çok faydalı, zello nun ayrıca aylık ücret ödemeli versiyonu da var ve çeşitli opsiyonlar da sunuyor ama şimdilik ihtiyaç duymuyorum, belki ileide olabilir. sağlıcakla.
  6. outdoor

gezenbilir kanalında ilk günden 16 kullanıcı olmuş bile umarım güzel bir alternatif iletişim aracı olur. programın desteklediği işletim sistemi sayısının çok olması dünya üzerinde de oldukça popüler olmasına neden olmuş. çok çeşitli konularda ve oldukça yüksek kullanıcı sayılarına ulaşmış...
  7. outdoor

kanal aramasında çıkıyor
  8. outdoor

desteklediği işletim sistemleri içinde malesef symbian görünmüyor. ios, android, blackberry ve pc üzerinde çalışıyor. ama en azından PC üzerine kurulabilir, ofis içerisinden ben PC den kullanmayı tercih ediyorum.
  9. outdoor

özür dilerim aslında şifre koymayadım ama yanlışlıkla şifreyi tıklamışım, kaldırdım şimdi giriş açık silip yeniden eklenebilir.
  10. outdoor

Gezenbilir adı ile bir kanal açtım bile çalışma sistemi net üzerinden, mobil yada wifi şebekelerini kullanabiliyorsunuz.
  11. outdoor

selamlar, muhtemelen aranızda bilenler ve kullananlar olacaktır ama bilmeyenler için önermekte fayda var bence. birçoğumuz akıllı telefonlar (smart phone) kullanıyoruz, haberleşmeden, arazide, şehirde yön bulmaya kadar çeşitli işlevlerini değerlendiriyoruz. telefonlarda internet üzerinden...
  12. outdoor

Koordinat Formatlarını Birbirine Çevirme?

Ynt: Koordinat Formatlarını Birbirine Çevirme? http://www.gpsvisualizer.com/calculators buradan sonuç alabilirsiniz.
  13. outdoor

Koordinat Formatlarını Birbirine Çevirme?

Ynt: Koordinat Formatlarını Birbirine Çevirme? koordinat çevirip google earth a katarmak için http://www.gpsvisualizer.com/map_input?form=googleearth bu site yi de kullanabilirsiniz.
  14. outdoor

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar zaten ticari araç niteliğinde olduğu için bu araçların vergisini hususi araçlara göre fazladan ödüyoruz ama maliyenin yanında ulaştırma bakanlığının da kaynağa ihtiyacı var ve bunu da karşılamak yükümlülüğümüz!!!
  15. outdoor

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Şirket adına kayıtlı ama şahıs adına kayıtlı araçlar içinde değişen bir şey yok maalesef, yoruma açık bir düzenleme mevcut nihayetinde. araçın ruhsatında kapalı kasa kamyonet, camlı kamyonet, camlı van, kamyonet, kamyon (ki aynı tür araçlarımda bile değişik ifadeler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR