Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)
arkadaşlar işim nedeniyle acil yurtdışına çıkmam gerekli oldu maalesef ben katılamayacağım ,özür diler iyi ve emniyetli sürüşler dilerim
Arkadaşlar İzmir den İstanbul a yeni yerleştim uzun yıllar off road yapıyorum ve çeşitli araçlar kullandım.Şu an da TD5 (2001 model)kullanmaktayım.Yıllarca ustalardan çeşitli sıkıntılar yaşadım.İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı acaba?parayı harcıyoruz ama...
1.2.8 cc dereceli egzantrikli yeni yapılmış motor
2.tomsfed onaylı iç çelik barlar
3.midland telsiz ve hapörlörü
4.yeni 5 federal lastikgaj
5.cd çalar
6.seramik debriyaj balatası
7.yarış koltukları ve 4 nokta emniyet kemerleri
8.warn 8500i winç
9.7 adet sis farı
10.üst bagaj
11.yeni kaporta...
Ynt: Türkiye'de Özel Modifiyeli Off Road ve Arama Kurtarma Aracım - Pajero
yol göründü sabri her ne kadar sen gitmemem için hacı hocaya gitsende gidiyorum bennnn
saol mustafa yurt dışına gitmesem asla satmazdım idealimdeki aracı yaptım ama malesef...
motor hakkında ben bilgi vereyim bu araç selim özgörkey ve cem akbaşoğlunun off road Türkiye şampiyonasında 2 sezon yarıştıkları araç dereceli egzantrik var ben sekman kapak conta ile elden geçirdim araç inan motorsport...
YURT DIŞINA ÇIKACAĞIMDAN DOLAYI GAYET TEMİZ VE BAKIMLI OLAN TÜM DALIŞ MALZEMELERİNİ SATIYORUM.2*DALIŞ EĞİTMENİYİM...
LİSTE:
2 ADET 18 LİK BEUCHAT TÜP
1 ADET BEUCHAT FULL REGÜLATÖR
1 ADET BEUCHAT MASKE
1 ADET TECNISUB LOOK MASKE
1 ADETDACOR REGÜLATÖR
1 ADET 7 MM ÇİFT PARÇA MARES ELBİSE
1...
ARKADAŞLAR DİSCO MU SATIYORUM ÇOK EMEK HARCADIM ARAMA KURTARMA İÇİN AMA ÇİFT KABİN KAMYONET ANCAK İŞİMİZİ GÖRÜYOR ONUN İÇİN DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM AYRINTILAR İÇİN http://www.araba.com/892478.html ilgilenenler için ...sevgilerimle