ovalı kullanıcısının son içeriği

1. O

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG YEDEK PARÇA slm uzun zamandır bu siteye gelmiyordum işlerimden dolayı özlemişim bu siteyi:) benim u 404 bir tane unimogum var 1975 model benim bunun için fren balatası ve bijon saplamalarına ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim iletişim için bu numaradan...
  2. O

Unimog 404s Plaka Sorunu?

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? selam kataa selam herkeze abi arabayı sana satmamı mı istiyon nasıl bişey düşünüyon
  3. O

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) gerçekten bizimde böyle bir mogumuz olur mu sizce uzay mekigi mubarek bunların zırhıda varmıdır acep
  4. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? selam abiler ben tekrar geldim bir süredir sitede yoktum iş dolasıyla işten ayrıldım şimdi arabayla ugraşıyom işlemler bitti şimdi sıra boya ve kaporta da ramazan ayının sonunda çıkacak bu arada hala telekom çıkışlı 421 satılmamış bir problem mi var onda birde...
  5. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? sanada teşekkürler sayın müzisyen abi bu moglar adamda manyak hastalık yapıyo gerçekten zevki bir harika
  6. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? sayın mogzilla yanda resmini koydugun mog senin mi acaba abi eger seninse o mog bu hale gelesiye kadar ne harcadın birde üzerindeki motor dizel sanırım ne motoru var bendeki fiat 50nc motoru araç için bir problem yapmıyo param olmadıgı için anca bu kadar...
  7. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? yaklaşık iki aydır bu konu üzerine araştırmalar yapıyorum ve galiba başarıyorum artık kuyrugundayım
  8. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? sayın müzisyen benim aracım ordudan alınma ve dosyalarında araç rengi degiştirilmek üzere tırafige çıkabilir damgalıdır ve aracım nasip olursa bir ay sonra tırafikte ilginiz için teşekkürler
  9. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? deniz bey babam daha önce eski motora lpg taktırmış 1997 de fakat arabadan motordan memnun kalmamış onun için motoru degiştirmek istiyo motor 6silindir oldugu için gazın yetiştiremedigini söylüyo sıvı yakıt gibi olmadıgını söylüyo
  10. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? teşekkürler yardımlarınız için şimdi iyi bir unimog ustası bulmam gerekiyo aracın motorunu babam kendisi degiştirmişti ama eski motorunu elden geçirecek bir ustaya teslim etmek gerekiyo bu unimog insanda gerçekten bir hastalık yapıyo
  11. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? sayın deniz bey peki ben size desmki bu şekilde olmuyo aracın eski motoru hala bende duruyo ve o şekilde zaten bir srun yok ben buna yakıt probleminden dolayı gaz taktırsam araçta bir problem olur mu
  12. O

Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

tek kelime harika bence tamponlar sarı yerine kurşun rengi griye yakın olursa resmen ben burdayım der
  13. O

Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

selam abi yeni canavarın hayırlı olsun umarım istedigin gibi restore edersin abi bu 1300l araclardan bende almak istiyorum nereden bulabilirim bende 1976 model 404 var bunu degiştirmeyi düşünüyorum
  14. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? selam ilginiz için teşekkürler fakat bazı duyumlar aldım aracımı bir makina mühendizi tarafından tekrar projelendirip trafik tesçili yaptırsam bana ne gibi problem yaratır arabam öyle yattıkça ben sıkıntı yaşıyorum arabamı çok seviyorum yakında fotolarını göndericem
  15. O

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? aracımın sorunu şu ben ordudan hurda çıkışlı aldım fakat dosyasında rengi degiştirilmek üzere trafige çıkabilir yazıyo bende bunun üzerine beyaz boya yaptım ve benzinli olan motoru dizel yaptım fakat trafik ten bana benzinli motorun dizel ile degiştirilerek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

SON KONULAR

Geri