Ozan Ceylan kullanıcısının son içeriği

1. Ozan Ceylan

Araç hakkında bilgisi olan ..

Ynt: Araç hakkında bilgisi olan .. İlginize teşekkür ederim, inceleme yapacağım..
  2. Ozan Ceylan

Araç hakkında bilgisi olan ..

Merhabalar, Aşağıda linkte bulunan aracı almayı düşünüyorum. Gidip bakmadan önce buraya sormak istedim, belki bir bilen ya da hakkında bir bilgiye sahip olan birileri vardır diye. İlginize teşekkür ederim . ...
  3. Ozan Ceylan

Çık Çıkabilirsen........

Ynt: Çık Çıkabilirsen........ bahsettiğim video .. http://www.youtube.com/watch?v=f2E8ZUgxLmI&feature=related
  4. Ozan Ceylan

Çık Çıkabilirsen........

Ynt: Çık Çıkabilirsen........ :) Bu yerle alakalı okadar çok video varki. Tekrar bulduğumda Donanımlı bir Golf arabasıyla oraya inip çıkan bir manyağın videosunu paylaşacağım :)
  5. Ozan Ceylan

Lada Niva için max. lastik ebadı kaç olabilir?(37" uygunluğu nedir?)

Ynt: Lada Niva için max. lastik ebadı kaç olabilir?(37" uygunluğu nedir?) İşte benim bunu duymaya ihtiyacım vardı :) Teşekkür ediyorum Dursun Usta :) 1,7 Nivada çekiş problemi yaratabilir diye kendimce bir kanıya varmıştım ama demek yanılmışım.. Teşekkür ediyorum..
  6. Ozan Ceylan

Ynt: Lada Niva için max. lastik ebadı kaç olabilir?(37" uygunluğu nedir?) Evet inç olarak .. Ama imkansız olduğunu öğrendikten sonra heveslenmemem gerektiğini anladım :)
  7. Ozan Ceylan

1.7 Lada Nivam için 37" lastik düşünüyorum. Sizce + ve - leri nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri