Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
ozgur gokalp arkadaşım çok güzel yazmışsın. :kimse kimsenin reklamını yapmıyor.adamın biri cıkmış ben bu rakama bukaravanı yapıyorum diyor.yaptıgı örneklerin resim lerini paylaşıyor milletin gözü boyöz gibi acıldı :o alana hayırlı...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Murat bey iyi akşamlar yazmış oldugunuz dolphin karavanı bende yakından gördüm güzel yapılmış bir kac eksiği vardı onlarda müşterinin isteğiyle doğru orantıda sektörde çok şeyi deyiştircek gibi görünüyor bu işi yapanla...
Arkadaşlar kendi sitesinde kullandığı ürünler vardır.
http://dolphinkaravan.com/
Standart karavanla donanımlı bir karavan arasındaki farkı biliyorsunuzdur. Hiçbir standart karavanda solar panel jel akü şarj regülatörü trumatik 3...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dolphin-karavan-imalati-119899953/detay
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adnan Bey iyi akşamlar.Uzun süredir karavancılık yapıyorum.Kendi Alkovenli Motokaravanım var. Çaldırırsanız size geri dönerim.05304608231 Geçen yaz 11,000 km 21 ülkeyi 37 günde tamamladık.Hızlı bir gezi oldu.Ama güzeldi.Bu yılda kısmet...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adnan Bey İyi akşamlar. Araç secimi proje malzeme en önemlisi araştırmanız çok doğru bir karar .Kendilerini karavan imalatı yaptığını sanan firmaların ürettikleri karavanla kıyasladığım da çok çok daha iyisini yaptığınızı görüyoruz...
2007 Model IVECO Dally C-13 yada 15 Sahibinden.com da ki fiyatların 25-35 arasında olduğunu düşünürsek
4.75 / 2.20 bir karavanın edeceği de 30-40 diyelim.
Sizce iç-dış donanım sistemlerinin fiyatları ne şekildedir? Ortalama fiyatlarınızı bekliyorum.
Trumatik=
Boiler=
Omnistore=
3 Sistem...