ozgur.kale kullanıcısının son içeriği

1. O

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Teşekkürler... Alımı yapmadan önce Amerikandan anlayan iyi bir usta ile tanışmak istiyorum.Ona göre sağlam adım atacağım. Önerilere her zaman açığım.
  2. O

Hint Okyanusu ve Kızıldeniz

Ynt: Hint Okyanusu ve Kızıldeniz süpermiş...
  3. O

Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu Tek yıldız brövem var ancak iki yıldız eğitim için zamanım yok.Ne kadar sürer acaba kurs?
  4. O

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı avcılardan ulaşım nasıl bilen var mı acaba?
  5. O

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı çok güzelmiş eşimle gideceğim.
  6. O

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Değil mi teşekkürler ;) Lpg konusuna ne diyorsunuz? Prins taktırsak nasıl olur? Birde İzmirde güvenilir , altımızda jeep var diye bizi kazıklamaya kalkmayacak bir usta varmıdır acaba? Arsa durumlarımız var satılsın hemen alacağım inşallah.
  7. O

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Çok teşekkürler bizde uzak duralım o zaman,hararet önemli çünkü. 4.7 benzinli mantıklı geliyor şuan gerekirse prins lpg taktıracağım.Sanırım chrysler prins öneriyormuş.Umarım sorun çıkmaz şans işi biraz.
  8. O

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Neden dizel motoru önermiyorlar acaba?Ne gibi sorunlar çıkarıyormuş? Ben off road düşünmüyorum.Çekiş gibi bir sıkıntım yok.İzmirdeyim zaten burada kar kış da yok.Memlekete Eskişehire gidersem orada kar var ama o...
  9. O

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Merhaba, Bende 4.7 almayı düşünüyordum ancak lpg sorunu ve vergi beni düşündürüyor.3.1 td seçeneği bana mantıklı geldi.Dizel olması lpg gereksinimini ortadan kaldırır diye düşünüyorm.Artı vergi avantajı. Ben şehir içi ,şehir dışı kullanım için...
  10. O

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı WJ cileri görünce dayanamadım yazdım kusura bakmayın,evet konuyla ilgisiz oldu. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
  11. O

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Merhaba, 1999-2000 wj almayı düşünüyorum.Vitesi daha basit anladığım kadarı ile P,R,N,D,1,2 var sanırım.Daha inceleme zamanım olmadı.Merak ettiğim vites kullanımını nasıl yapıyorsunuz.Işıklarda N ye alıyormusunuz yoksa D de bırakıp...
  12. O

2000 Model WJ Yükseltme Hakkında

Ynt: 2000 Model WJ Yükseltme Hakkında Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için. Esen kalınız.
  13. O

2000 Model WJ Yükseltme Hakkında

Ynt: 2000 Model WJ Yükseltme Hakkında Merhaba Kıvanç Bey, Online olmanız sevindirici.Bende 99-2000 model almayı düşünüyorum.Acaba yakıt ve vergi hakkında bilgi verebilirmisiniz.%5 lik dilimden vergi indiriminden yararlanıyormusunuz. Saygılar...
  14. O

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Merhaba,Eşime paten alacağım.Ancak paten konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için sizlerin görüşünü almak isterim.Linkteki patene bakarmısınız?Powerslide marka ancak ayrıntılı kodu verilmemiş.Eşimin ayağında rahat olacak bir paten istiyoruz.Yorumlarınızı...
  15. O

Cherokee 4.0 1997-1998-1999-2000-2001-2002 Yıllık MTV Vergileri Nedir

Ynt: Cherokee 4.0 1997-1998-1999-2000-2001-2002 Yıllık MTV Vergileri Nedir https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp Merhaba, Bu adresten motorlu taşıtlara girerek yıllık verginizi 6 aylık 2 taksitle görebilirsiniz.Vergi aracınızın kasko değerinin %5 ini geçiyorsa bir alt sınıftan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR