özgürlük alanı kullanıcısının son içeriği

1. özgürlük alanı

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Sevgili üstadım öncelikle bilgiler ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben kışın Antalya / Konyaaltı sahili yelken klübü bahçesin de diğer karavancılarımızın kamp yerin de sabitleyerek gündüz işime akşam karavanıma gelirim diye plan yapmıştım. Yazın ise karavanımı alıp istediğim yeri...
  2. özgürlük alanı

Sevgili arkadaşım cevap vermen beni çok mutlu etti. Öncelikle evet ben de Motokaravan üzerin de karar kıldım sevgili elen karavan imalat sürecini de yakından takip etmiştim zaten. Türkiye de karavan dendiğin de için de 2 kişinin zar zor dönebileceği sadece oturma ve yatma yeri olan bir küçük oda...
  3. özgürlük alanı

Sevgili arkadaşım cevap vermen beni çok mutlu etti. Öncelikle evet ben de Motokaravan üzerin de karar kıldım sevgili elen karavan imalat sürecini de yakından takip etmiştim zaten. Türkiye de karavan dendiğin de için de 2 kişinin zar zor dönebileceği sadece oturma ve yatma yeri olan bir küçük oda...
  4. özgürlük alanı

Herkese merhabalar; Ben henüz aranıza yeni katılmış bir hayalperestim fakat bu hayalimi bu yıl artık gerçekleştirme kararı aldım. Mesleğimin tiyatro olması ve yaptığım iş icabı çok fazla seyahat etmekteyim. Ben hayatımın geriye kalan kısmını en azından yapabildiğim kadar sistemin dışında bir...
  5. özgürlük alanı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

teşekkür ederim hoş bulduk
  6. özgürlük alanı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba; İsmim Özgür BAL ANTALYA Tiyatro ve yaratıcı drama eğitmenliği yapmaktayım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri