Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar.
2004 model 3K G.Vitara aracımın yazın toz alma problemi vardı.Aracın yanlardaki plastiklerini sökerek tozun
kaynağını tespit etmeye çalıştım;ama herhangi bir havalandırma boşluğu bulamadım.Ben de aracın arka sağ
ve solundaki havalandırma deliklerini delikli bezle kapadım ve...
Ynt: Suzuki Oto Yedek Parçaları Çıkma Sıfır
Vitara jlx 3K için İspanyol montaj, sağ ön aks kesti.Aksın çıkma aliminyum yuvası varmıdır.Yada çıkma sağ ön aks komplemi satılır.
İyi akşamlar.
Ynt: Satılık Goodyear MTR 235/75/15 ATR lastik
Murat bey.Olur tabi ama aracın lastiklerini söküp yollayabilmek için yeni lastik almalıyım.Yeni lastik içinde doğal olarak para gerekli.lastik siparişleride bildiğiniz gibi veriyorsunuz 2-3 gün bekletiyorlar.Daha önceki aracıma Bf Goodrich sipariş...
Ynt: Satılık Goodyear MTR 235/75/15 ATR lastik
Merhabalar.
Açıkçası kaç inçh olduğunu bilmiyorum;ama sorup size dönerim.Ayrıca sizin lastiklerde benimkilerle aynı ölçüdemi yani 235/75/15 gibi.Sizde onları araştırabilirmisiniz.
Selamlar.
Yeni aldığım Suzuki Vitara aracımda bulunan Goodyear MTR 235/75/15 ölçülerindeki az kullanılmış lastikleri asfaltta güvenli bulmadığımdan satıyorum.
Lastikler aracın üzerinde olduğundan alan arkadaşlardan ricam para yerine ya 215/80/15 Lassa Competus102 S sıfır lastik(5adet)getirmeleri.Yada...
Ynt: Suzuki Vitara JLX Aks Kesme Problemi
Biraz önce resimde koyarak mesaj atmaya çalıştım fakat resim boyutu büyük geldiğinden gönderemedim.Araçta 235/75/15 Goodyear Wrangler MTR lasti,k var.Acaba bu ebat aksı zorlarmı.?
İyi akşamlar.
Sevgili arkadaşlar.2000 model Suzuki Vitara JLX sahibiyim.
Aracımı hiç zorlamadım ancak ustam aks kestiğini söyledi. Araç lifte kaldırıldığında aksın yerinden çıktığını ve aliminyum yuvanında dağıldığını gördüm. Bu normalmidir.
Ayrıca araç 4L konumunda ise sanki hiç aks kesmemiş gibi tepki...