Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok yakıyor gerçi bende 2 tl civarı yakıyorum benzinde bi lpg ye baktırın arkadaşın dediği gibi ama 1.28 tl yaktırmak iyiymiş valla baya sakin kullanıyorsunuz sanırım.
üzeriden çıkan bej koltuklar ve eski roll bar satılık olup yeni yapılan roll bar istenildiği taktirde birebir bu ölçülerde yapılır.İstenildiği taktirde bikini ile set şeklinde yaptırıp gönderebilirim.
birde gördüğün gibi bir araç yapmak sana çok maaliyetli olacaktır.Bu resimdeki bir araca tahminimce 100 bin harcarsın çok rahat.Dediğim gibi işi daha iyi bilen arkadaşlar sana daha güzel yardımcı olacaklar araçta sadece jant ve lastik takımı 10 bin liraya yakın duruyor yükseltme kiti otu püsürü...
bu aracı bende gördüm instagramda gayet güzel bir araç ama sen cj7 ye yönel cj6 nın kapı eşiği falan hoş değil google da cj6 ve cj7 arasındaki farkları görebilirsin elbet forumdada çok güzel konular vardır.Resimdeki araç sanırım cj7.
roll bar boyadan çıktı toz boya atıldı mat siyah tercih ettim koltuklarla uyumlu olması için beğenmeyen arkadaşlar olabilir.Kısmet olursa yarın akşam montaj edeceğim.İyi akşamlar.