Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar gönül dostları jackson marka 5 kanallı cihazımı ve 300lük yükselticimi aracıma kurdum ve anten olarak da santiyago 1200 kullanıyorum yurt dışı ile konuşabiliyorum zaman zaman ama her duydugumda sesim gitmiyo ve takoz m acık oldugu zaman bile gitmiyo bazen ve yurtdışını bırakın...
Ynt: Ben de Vitaralı oldum.
ben grand vitara için sordugumda triger 60 bin rutin bakım 10bin oldugunu biliyorum yoksa trger 100bin rutin 15 bin km mi _?_
Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum
:) evet ilhami bey 1.9ddis 2007 vardı 40.000 de aldım 55.000 de sattım hatasız idi sizinle bi arıza konusunda yine forumda görüşmüştük kutu içinde m şeklinde bir işaret yanıyodu demiştim siz megan motorlu reno servisine yönlendirme yapmıştınız bolu...
isminizi belirtirseniz sevinirim :) özelden bir msj attım aksesuar ile ilgilendiğini duydum bende dodik için arıyacam banada 2 gün önce arkadaşım verdi numarayı bi tanışıklık yok ama siteden oldugunu biliyorum yardımcı olacagına inanıyorum kazasız belasız binmeniz dileğimle
Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum
çok teşekkür ederim onceki aracımda suzuki idi tek kötü yanı bu suzukilerin satınca tekrar suzuki almak gereği hissediyormuş gercektende aslı varmış denilenin ve sizlerede hayırlı olsun kazasız belasız günlerde keyfini çıkarmanızı diliyorum :)
Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı
mt takılı ise çok yakması ve 1 vites fark etmesi normaldir diye biliyorum.bilmiyorum yanlışım varsa düzeltsinler.bnmde aracım yapılı yükseltme tampon ve vinç bagaj vb. mevcut ağırlık bakımından aynı diye düşünüyorum . bende mt lasik kullanırken iken 30 lt...
merhabalar 2007 grand vitaramı satıp 4.0 limited chrk almayı düşünüyorum ve araç hakkında olumlu olumsuz düsünceleriniz deneyimlerinizi yazmanız mümkünmü :) ve köyüme yerleştiğim için eski konforlu keyif verici bi araç istediğim için tercihimdir ve bir kaç arkadaşla konuştum yakıtının lpg de...