ozturk14 kullanıcısının son içeriği

1. ozturk14

Sebebini bulamadığım ses

Ynt: Sebebini bulamadığım ses :):):)
  2. ozturk14

Ufak bi sorum var (27.215)

merhabalar gönül dostları jackson marka 5 kanallı cihazımı ve 300lük yükselticimi aracıma kurdum ve anten olarak da santiyago 1200 kullanıyorum yurt dışı ile konuşabiliyorum zaman zaman ama her duydugumda sesim gitmiyo ve takoz m acık oldugu zaman bile gitmiyo bazen ve yurtdışını bırakın...
  3. ozturk14

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. ben grand vitara için sordugumda triger 60 bin rutin bakım 10bin oldugunu biliyorum yoksa trger 100bin rutin 15 bin km mi _?_
  4. ozturk14

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni aldığım 2004 Grand Vitara güle güle kullanın hayırlı ugurlu olsun
  5. ozturk14

Aranıyor - Vitara JLX için Tavan Sepeti.

Ynt: Aranıyor - Vitara JLX için Tavan Sepeti. sorun deil arkadaş işini görebilirse ne mutlu bana :)
  6. ozturk14

Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum

Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum :) evet ilhami bey 1.9ddis 2007 vardı 40.000 de aldım 55.000 de sattım hatasız idi sizinle bi arıza konusunda yine forumda görüşmüştük kutu içinde m şeklinde bir işaret yanıyodu demiştim siz megan motorlu reno servisine yönlendirme yapmıştınız bolu...
  7. ozturk14

Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum hepinize çok teşekkür ederim allah kimseye kaza bela vermesin
  8. ozturk14

Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM

Ynt: Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin artık bi cj5 fln bi kaç seneye başlar :):)
  9. ozturk14

Aranıyor - Vitara JLX için Tavan Sepeti.

isminizi belirtirseniz sevinirim :) özelden bir msj attım aksesuar ile ilgilendiğini duydum bende dodik için arıyacam banada 2 gün önce arkadaşım verdi numarayı bi tanışıklık yok ama siteden oldugunu biliyorum yardımcı olacagına inanıyorum kazasız belasız binmeniz dileğimle
  10. ozturk14

Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum çok teşekkür ederim onceki aracımda suzuki idi tek kötü yanı bu suzukilerin satınca tekrar suzuki almak gereği hissediyormuş gercektende aslı varmış denilenin ve sizlerede hayırlı olsun kazasız belasız günlerde keyfini çıkarmanızı diliyorum :)
  11. ozturk14

cam filmi ve aynaya boya gibi ufak dokunuşlar ile hoş bir görüntü yakaladm birazda mekanik bakım lar yapıldı komple a dan z ye
  12. ozturk14

arabayı alalı biraz zaman geçti sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)
  13. ozturk14

Vitara'da Yakıt Sorunsalı

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı mt takılı ise çok yakması ve 1 vites fark etmesi normaldir diye biliyorum.bilmiyorum yanlışım varsa düzeltsinler.bnmde aracım yapılı yükseltme tampon ve vinç bagaj vb. mevcut ağırlık bakımından aynı diye düşünüyorum . bende mt lasik kullanırken iken 30 lt...
  14. ozturk14

merhabalar aranıza kabul ederseniz bende gelmek istiyorum :)

merhabalar 2007 grand vitaramı satıp 4.0 limited chrk almayı düşünüyorum ve araç hakkında olumlu olumsuz düsünceleriniz deneyimlerinizi yazmanız mümkünmü :) ve köyüme yerleştiğim için eski konforlu keyif verici bi araç istediğim için tercihimdir ve bir kaç arkadaşla konuştum yakıtının lpg de...
  15. ozturk14

2007 grand vitara 60bin ağır bakım

Ynt: 2007 grand vitara 60bin ağır bakım ...........................

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri