ozturk14
Barış ÖZTÜRK
ilk önce merhaba adım barış formda yeniyim ama tam bi araba hayranıyım babam emekli olduğu için köyümüze yerleştik ve benimde okul için köyümüz olan memleketimize yerleştik 2010 ford focus aracımızı satıp 2007 grand vitara aldık ve 60 bin ağır bakımı gelmek üzere ve serviste gerçekten abartılı rakamlar ortaya çıktı 60bin ağır bakım olarak bildiklerim triger seti filtreler balata ve diskler vs. ve bir araştırma sonucu bi yedek parçacı buldum orjinal japon ve italyan parçaları garantili süreci olarak uygun fiyata buldum ve bunları sizinle paylaşıp fikrinizi alıp eger olumlu parçalar isede sizede yardımcı olmayı isterim fiyat listem söyle
baskı balata seti(derbiyaj bilyesi haric) :550 tl
derbiyaj bilyası (hidrolik) :290 lira (servisten bulabildim ancak)
fren ön takım disk+balatalar :85 tl orjinal garantili
triger seti :121 tl
klima kayışı:25
hava filtresi:18
polen filtresi:18
yağ filtresi:15
yakıt filtresi:15
aracın baskı balata ve derbiyaj bilyesini bilye bozuk oldugu için ve balataya zarar verdiğini düşündüğüm için değiştiriyorum eksik yada fazlam varsa söylemenizi isterim simdiden teşekkürlerimi sunarım
baskı balata seti(derbiyaj bilyesi haric) :550 tl
derbiyaj bilyası (hidrolik) :290 lira (servisten bulabildim ancak)
fren ön takım disk+balatalar :85 tl orjinal garantili
triger seti :121 tl
klima kayışı:25
hava filtresi:18
polen filtresi:18
yağ filtresi:15
yakıt filtresi:15
aracın baskı balata ve derbiyaj bilyesini bilye bozuk oldugu için ve balataya zarar verdiğini düşündüğüm için değiştiriyorum eksik yada fazlam varsa söylemenizi isterim simdiden teşekkürlerimi sunarım