ozzy22 kullanıcısının son içeriği

1. O

Satılık Grand Cherokee Loredo 4000 Cc

Ynt: Satılık Grand Cherokee Loredo 4000 Cc Hayırlı satışlar Hasan ağbi araç süper görünüyor. Edirne den selamlar. Ama benim grand vitara da süper haberin olsun. :):)
  2. O

93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir?

Ynt: 93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir? Dreksiyon pompasının en altında boynuz tabir edilen yerde keçe var . Büyük ihtimalle onu değiştirince problem ortadan kalkacaktır. Keçe (conta) 10 tl işçilik ustaya bağlı 50 70 tl kolay gelsin.
  3. O

Vitara 1.6 sıkıştırınca benzin kokusu geliyor.?

Ynt: Vitara 1.6 sıkıştırınca benzin kokusu geliyor.? Ateşleme sistemi (buji, buji kabloları ), benzin otomatiği ve benzin hortumlarınızı kontrol ediniz veye ettiriniz.
  4. O

Daihatsu - Terios ile Samsun'da Hafif Off Road

Hafiiif off road :D ;D ;D
  5. O

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) ozzy...............................(Suzuki Vitara 3K 1994) Edirne
  6. O

jimny mi vitara3k mı ?

Ynt: jimny mi vitara3k mı ? vitara tabiki performans konfor sağlamlık da ne olsun.
  7. O

94 3 k manuel karbüratörlü 8valf aşırı yakıt tüketimi

Araçta değişenler baskı balata bujiler buji kabloları lpg ayarı vs yani kısaca komple bakım 30 9.5 at lastik şehir içi 17 litre lpg 100 km de maşallahsı var yani :) sizce yakıt neden yüksek ve 100 km de kaç litre omalı teşkkürler.
  8. O

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? sallama problemini çözebildinizmi? çözdğüyseniz paylaşırsanız sevinirim birde maliyet nedir.
  9. O

V6 Aranıyor... Yardım Lütfen

Ynt: V6 Aranıyor... Yardım Lütfen inşallah bulursun temiz ve gönlüne göre
  10. O

Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15)

Ynt: Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15) lastikler duruyormu? Birde 94 3kapı vitaraya uyarmı teşekkürler.
  11. O

5k vitara arıyorum.

Ynt: 5k vitara arıyorum. güzel seçim ama temizi nerde? bende arıyorum :)
  12. O

Vitara 1993 Kısa

Ynt: Vitara 1993 Kısa aracınız hala duruyormu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR