pantamorph kullanıcısının son içeriği

1. P

Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları

Ynt: Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları Arkadaşlar bu yeni haritayı internetten indirebileceğim bi yer varmı. Yada elinde olupda paylaşacak bir arkadaş. 1 ay sonra avustralyaya gidiyorum gitmeden bi ülkemin dağlarına çıkim. Ama 1 ay içinde 70 dollar vermek hiçde mantıklı gelmiyor...
  2. P

Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) Arkadaşlar bu yeni haritayı internetten indirebileceğim bi yer varmı. Yada elinde olupda paylaşacak bir arkadaş. 1 ay sonra avustralyaya gidiyorum gitmeden bi ülkemin dağlarına çıkim. Ama 1 ay içinde 70 dollar vermek hiçde mantıklı gelmiyor...
  3. P

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Direk su temizleme tabletleri var. Klor falan değil. Aquaclear gibi. Bu tabletlerin adı nedir. Yani aquaclear eczanelerde yok. Sizin kullanbdığınız bir tablet varsa onun adını verirseniz ve nerden aldığınızı söylerseniz temin edebilirim.
  4. P

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Çok sağol ama açıkcası çok açıklamalı bi anlatım olmamış. Sanırsam daha sağlam teknikler olması lazım.
  5. P

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Arkadaşlar su temizleme tabletini nerden alabilirim. Markası nedir. Nasıl temim edilir. Lütfen birisi cevap yazsın. Ayrıyetten tel testereyi aradım taradım ama bi türlü bulamadım. Bi yardım edin lütfen.
  6. P

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Arkadaşlar doğada haritasız biçimde gidilecek tepe yada herhangi bir yere olan mesafemizi nasıl ölçeriz ?
  7. P

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Başka ne tür donanımlar önerirsiniz arkadaşlar ?
  8. P

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Başka taktiklerde varmı arkadaşlar ?
  9. P

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Arkadaşlar İstanbulda Firesteel Ve Tel Testere Alabileceğim Bi Yer Varmı Sadece Onlar Eksik Kaldı Ama Bir Türlü Bulamıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  10. P

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bende öyle umuyorum. Doğa kadar o doğanın içindeyken yanında nitelikli insanlarında olması önemli. Sitenizi inceledim. Hem konuya vakıf hemde nitelikli insanlar olduğu belli. Bu topluluğa şimdiden ısındım diyebilirim.
  11. P

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam arkadaşlar. Uzun zamandır yürüyüş ve kamp yapmaya ilgi duyuyordum ama bi türlü böyle güzel bişey yaşama fırsatım olmadı. İnternette bu konu üzerine araştırma yaparken sitenizi buldum. Gerçekden bu konu üzerine en iyi sitesiniz. Sizleri tanımak ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri