parozite kullanıcısının son içeriği

1. P

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı selam.arkadaşlar olayı çok kolay bir şekilde çözdüm.bende muzdariptim kısa mesafelerde.şöför koltuğunun altında kemerin takıldığı yerden gelen fişi çıkarıyorsun.sadece kemer ikazı bitiyor.ben yaptım . çok rahatladım.
  2. P

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU selam arkadaşlar.ben de uzun araştırmalar ve merak sonucu race cip uygulaması yaptırdım.ne diyeyim araca biner binmez daha 100 m. içinde farkı hissettim.aracım acayip serileşti (yani daha da serileşti).şimdi bir süre de yakıt kontrolü yapacağım. aracım...
  3. P

2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ??

Ynt: 2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ?? selamlar. ya arkadaşlar aracımı gittikçe daha fazla seviyorum. 3 kuruşa 5 köfte değil sanki daha fazlasını almış gibiyiz. bence ssanyong sahibi olmak gerçekten bir ayrıcalık. Allah hiç birimize kaza keder vermesin inşaallah, çoluk çocuğumuzla mutlu...
  4. P

Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi...

Ynt: Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi... evet.2009 aut.actyonsports. özel kullanım yapıyorum.yani şehir içi.bana göre bir cip ancak bu kadar rahat olabilir.ve kullanımda hiç bir sıkıntı çekmiyorum.hatta trafikte üstünlüğü bile var.sadece park ta biraz sorun olabiliyor.oto...
  5. P

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? selamlar.verdiğin paraya karşılık aldıkların çok fazla.
  6. P

Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi...

Ynt: Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi... ne diyeyim aracımı gün geçtikçe daha çok seviyorum.aklımı seveyim.
  7. P

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında selam arkadaşlar. 2008 den beri takip ettiğim actyonsports a ekim.2011 de 2009 4*2 50 bin de Allahın izni ile sahip oldum. şimdi bir sangyong sahibi olarak aracı övmeyeceğim.yalnızca şimdilik isteklerime çok fazlasıyla cevap vermekte. ben de servisten...
  8. P

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

13- Bekir Karayel actyonsports 4*2 2009 İZMİR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw