Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aracimda kullaniyorum , sürüs rahatligi sagliyor .Yalniz benim hava yastiklarina ayni havayi basabiliyorum . Sizin gösterdiginiz iki hattan hava basilabiliyor ve bu vesileyle yastiklardaki hava ayri ayri ayarlanabiliyor . Bunun daha iyi oldugunu düsünüyorum cünkü yükü daha iyi...
Gezinizin cok güzel olacagi kesin , size iyi tatiller dilerim . Nacizane tavsiyem 5 gün Koh phi phi fazla gelebilir . Ben bir kac kez Tayland`a gittim ve biraz taniyorum . Koh phi phi tam bir turist bölgesi ve cok kalabalik .Onun yerine size Krabi tavsiye ederim , oradan günlük geziler...
Paylasiminizi begenerek okudum , benim gibi yeni hevesliler icin epey aydinlatici.Size büyük emek verdiginiz karavaninizda mutlu gezmeler diliyorum .
Benim halen merak ettigim konu sigorta . Halen son belirttiginiz 9700.-TL gecerlimi ?
Fiyatin bu kadar yüksek olmasi beni korkutuyor .
Hasan bey,yaşadığınız bu tatsız tecrübeyi burada paylaşmak benim gibi yeni karavan sahibi olmak isteyen insanlara çok yardımcı olacak .Sizin için tabiki üzüldüm . Ama kesinlikle hukuki yollara başvurmanızı ve bu vesileyle esnaf geçinen bu insanlara ders verilmesi gerektiğine ınanıyorum
Merhaba
Araniza yeni katildim ,beni kabul ettiginiz icin tesekkür ederim .
55 yasindayim , motorsiklet kullanicisiyim ve kendime bir motorkaravan hediye etmek isiyorum :-) .
Istanbul-Erenköy`de yasiyorum , buralari insaat santiyesi oldugundan dolayi artik buradan kacmak istiyorum ve bu kacisi...