Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75
Değerli dostlar araçların hepsi karbüratörlü idi. Hatta şöförlerden biri ile konuştum gaz kullanmak bile bir işe yaramıyor dedi. İlginç olan ise bu araçların zamanında Türkiye ye hibe gönderilmiş olması. Kim dost kim düşman bilmem artık..
Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75
MERHABA SAYIN TOYOTA DOSTLARI ...MEMLEKETİN GÜZEL KÖŞESİ TOKAT A KADAR YOL GİDİP 4 ADET FZ75 İ ALTINA DAHİ YATIP İNCELEYEN BİR ARKADAŞINIZ OLARAK SİZ DEĞERLİ DOSTLARLA BİLGİLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.BİZZAT AMCAOĞLUM İSMAİL İLE BERABER ARAÇLAR...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Erkan bey, sanırım bu açıklamanızla herkes bu seneki sorunlu kampın nedenlerini anlayacaktır.Biz geçen seneki kampın başarısını baz alarak değerlendirme yapıyoruz.
Umarım "yerli tavşanı yerli tazı tutar " atasözünden...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Doğayı kuşları,ormanı seven herkes iyi bilmelidir ki off - road sportif olarak zayıf olan insanın mekanik araçlarla (arazi donanımlı)doğada, doğaya karşı yapılan mücadelesidir. off road' cuların Sanırım bu aktivite de...
Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?
selam adım Mehmet KIRKALTIOĞLU 1993 3k 2.6 kullanıyorum. Bu hafta amcamın oğlu olan İsmail KIRKALTIOĞU'na 1991 2.5 turbo intercool 3k pajero aldık kayıt yaparsanız sevinirim.
Değerli arkadaşlar,
1991 model 3 kapı pajerom var motor 4d56 turbointercool .bu motoru kullananların tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.saygılar..]
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
.önden hasarlı bir g 290 gdt almak üzereyim. kurbanlık ilan ettiğiniz G nin bazı parçaları bana lazım olacak gibi fiyatlandırırsanız sevinirim
esasında aracın ön iki çamurluk,tampon ,kaput ,ön camı lfarları, far çerceveleri...
Ynt: G'ler İçin Parça Temini
Merhaba,
merak ettiğim bir hususta bilginize ihtiyacım var. G461 ile diğer G460 ve G463 kasaların kaporta aksamları arasında farklılık varmıdır. Genel görüntüleri birbirlerine çok benziyor. 460ın çamurluk ve kaputu 461 uyarmı mesela..
ilginize şimdiden
teşekkürler