Pejaro3500 kullanıcısının son içeriği

1. Pejaro3500

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah
  2. Pejaro3500

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı helal olsun süper proje inegölde bekir bal arkadaşımızda bu tarz bir proje yapmıştı keşke elimden gelsede bu tarz bir projeze imza atabilsek
  3. Pejaro3500

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) t
  4. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Çok teşekkürler Aynen katılıyorum size modifiye kare kasaya çok yakışıyor Karşıdan araç gelirken sanki uzaktan kumandali araba gibi duruyor
  5. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu İyi dilekleriniz için teşekkürler Evet deri koltuk düşünüyorum önceki beyazda bunun sıkıntısını Yasamıştım birde şu deri koltuğun sıcak soğuk isleri olmasa Süper olucak fakat Offroad yapıyorsanız deri koltuk şart :-\
  6. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu :) :) :) :)
  7. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Teşekkürler bakalım çamur ne zaman görücez her yer kar ve yine kar geliyo
  8. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Teşekkurler
  9. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Teşekkürler aynen kare kasa diyorum
  10. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Plaka için 1 yıl bekledim bu jep plakadan sadece 100 tane olduğu için büyük sıkıntı Aracımız asfalttada arazidede keyif veriyor tabiki arazi keyfi bambaşka yaşasın Offroad
  11. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Teşekkürler uğraşması ayrı keyif kullanması ayrı keyif insan karşına geçip seyretse bile keyif alıyor tek problem arabalar uzun süre elimde kalmıyor illah biri kanıma giriyo Fakat bundan pek şikayetçi degilim yeni bir araç yeni bir keyif başlıyor ben bu isin her aşamasına...
  12. Pejaro3500

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri Takip
  13. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu Teşekkürler
  14. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu lpg var tartarini marka. cuneyt avdandan aldım offroadaksesuar markasını bilmiyorum. beyazda 4.55 vardı mahruti buna 41.10 taktık herhangi bir problem yok. fakat gaz kelebegini beyazdaki gibi degiştiricem bilhassa kalkışlarda yüksek performans saglıyo. bence lastik ebatını...
  15. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu beyazı sattım bunu yeni topladım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.