perhaps kullanıcısının son içeriği

1. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))))
  2. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :))ipucu özürlüsüyüm desem?neresi basit anlamadım:(büyük ihtimalle akdenizden bir kıyı şeridi..hasır şemsiyeler de hiç tanıdık gelmedi:(
  3. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çoookkk haklısın canım..teşekkür ediyorum ,herkese iyi tatiller diyorum...bir sonraki soru kimden??
  4. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))harikasın...asıl harika kim ki acaba;)
  5. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? profil resminiz orjinal..:)urfadan mı??
  6. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)yaklaştııınnnnn..yukarı çık ..yön belirtmeyeyim
  7. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? mesela işi kolaylaştırmak adına ilimizin kaç harften oluştuğunu söylemekle başlayayım..7harfli bir iç anadolu ili...bundan sonrası kolaylaşır gibi
  8. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim Perihancım..evet yaaa unuttum burayı:(...aklıma düştün birden:)evet iç anadıluda bir yer..bir ilimizin ilk yerleşim yeri..restore edilip turizme kazandırlımaya çalışılıyor.ben gitmedim ama:)..
  9. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? buranın bir kuralı var mı sevgili peşehodka?:))ben de bir soru sorayım?? burası neresi?
  10. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))))))yani diyorsunuz ki önce sitede gezmeyi öğren,sonra da dağlarda?:))))))))))))sözünüzü seve seve dinleyeceğim...Enişte..:))
  11. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :))YAAA ..ne güzel...ama ben artvinliyim aslen..giresunda ikinci memleket oldu tabi artık..
  12. P

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım :))keşke öyle sizler kadar basit dertlerim olsaydı:sigara veya ehliyetsizlik gibi-.............keşke,ben de diyebilseydim''keşkelerim yok''diye... ve keşke,bir kerecik istediğim zamana geri gidebilseydim..
  13. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :=)unutmamaya çalışırım..e ben de cansız varlıklarla uğraştığım için bazen kalp denen olguyu unutuyorum dermişim...bu arada,tahminim nasıl?
  14. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? kesme taş kullanılarak yapılan binalar genelde ya resmi binalardı,ya da hastanelerdi..tarihi bir hastane de olabilir?
  15. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? gıcık i,şte,kendi biliyor ya bize işkence ediyor:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR