persumer kullanıcısının son içeriği

1. persumer

Tekirova Bükü'nde Kamp Yapamama.

Ynt: Tekirova Bükü'nde Kamp Yapamama. Çok geçmiş olsun diyorum. Bence paylaşmamak değil de daha çok doğayı sevmeyi, çevreye zarar vermemeyi, paylaşmayı ya da insan içinde yaşamayı öğretmeye çalışmayı denemek lazım. Bunun en güzel şekli deşifre etmek ve dışlamak olur kanaatindeyim. Antalya' da...
  2. persumer

8 saat / 30km Tekirova'dan girer Teke'den çıkar :)))

Ynt: 8 saat / 30km Tekirova'dan girer Teke'den çıkar :))) Anlaşılan sen buraya abone oldun hocam ;D ;D ;D İlk girdiğin kahve molası verdiğin koyun adı KLEOPATRA, sonrasında güzel dediğin koyun ismi BEYCİKBÜKÜ ya da TEKİROVABÜKÜ ya da TEKE...AŞŞAĞI dır. Sonrasında Mehmetlibükü ve Maden koyu...
  3. persumer

01 Nisan / Maden Koyu ve Cevresi

Ynt: 01 Nisan / Maden Koyu ve Cevresi Program belli oldu linkten takip edebilirsiniz ;)
  4. persumer

Ynt: 01 Nisan / Maden Koyu ve Cevresi Her zaman gelebilirsiniz, sadece Suzukilerle değil paylaşabildiğimiz dostlarla yapmaya çalışıyoruz. Bu pazar da Saklıkentin arkalarında bir faaliyet planladık, iki farklı rotamız var, kar durumu bizi tedirgin ediyor. Kar durumuna göre bir rota seçicez...
  5. persumer

Ynt: 01 Nisan / Maden Koyu ve Cevresi ;D ;D ;D Bir tane 34 plaka bulduk geçen hafta, bir ağaca dayadık, acaba sizinmi diye merak ettim. Biz geçen hafta oradaydık, oldukça keyifli geçti. Bu hafta çamur gezimiz olacak şartlar uygun olursa. Plan netleşince isterseniz haberleşebiliriz.
  6. persumer

Ynt: 01 Nisan / Maden Koyu ve Cevresi Önceki gezinizde plakanızı düşürdünüzmü ??
  7. persumer

KİA BESTA 4X4 arıyorum

Ynt: KİA BESTA 4X4 arıyorum Kemal bey, Antalya' da mimar bir abimizde aradığınız araçtan mevcut. Çok titiz biridir, bildiğim kadarıyla araçta webasto dahil herşey var ve karavan olarak hazırlanmış durumda. Eğer satmadıysa irtibata geçin derim; İsmi: Bayazıt Büyükyıldırım Tel:0 533 466 06 10...
  8. persumer

(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!! Hayırlı olsun arkadaşlar, her gününüz eğlenceli ve maceralı geçsin inşaallah ;) Herkese selamlar.
  9. persumer

Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Ok haberleşiriz o zaman ;)
  10. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Elmalının batısında kalıyor, Acıpayamdan indinizmi aralardan bi yol vardır. Ben bir araştırayım ??? ::)
  11. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Bu iş her zaman en hevesli adama kabus oluyor ;D ;D ;D
  12. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Zor olmazmı ;D ;DToplanması zor, ama esas toplandıktan sonra herkesi tatmin etmek ayrı bir zor arkadaşlar ;) Girdev ve baranda göllerine gezi düşünüyorum sizde araştırın uzak demezseniz programı beraber yaparız ;)
  13. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Tek başıma taaaaa söbüce yaylasına gittim. Organize olsaydınız yanınıza gelecektim ::) Hayırlısı bakalım ;)
  14. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Selamlar. Ben gezmeyi seven biri olduğum için dayanamıyorum ;D ;D Bizim Isparta tayfası ile sık sık bir araya gelme imkanımız oluyor. Sizinle de ortalarda bir yerlerde güzel mekanlar bulup buluşabilirsek bu kış çok keyifli geçer diye düşünüyorum ;)
  15. persumer

Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım Biraz yakına gelin de bizde düşünelim arkadaşlar ;) Salda gölü taraflarını bilen yokmu sizden ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri