pesehodka kullanıcısının son içeriği

1. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Manavgat Ahmetler kanyonu ?
  2. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Aslında ilk orayı gördüm ben sağ üst köşeyi yani berhamkaleye benzettim, ama ön planı da höyük e benzettim kale kalıntısına değil yani :(
  3. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Alacahöyük
  4. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bildiniz dedim :) gerçekten harika bir yer çok seviyorum orayı bende
  5. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Milas a kadar inemedik, ama Ege yi çok özledim geçen yıl da gidemedik. Karadeniz e gittik :) gitmeyi çok istediğim bir yerdi. Bu yaz gidebilirsek ama aklımda olsun Milas bilgiler için teşekürler Cavid bey
  6. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çok basit bir soru :) eminim ilk defasında bulacaksıznız
  7. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tam 12 den vuruş: Milas surları (Cavid bey sağ olsun)
  8. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bundan doğal ne olabilir ki Cavid bey Coğrafya öğretmenidir :)
  9. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Fethiye kalesi
  10. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ege bölgesindeymiş bak İkinci serbest atış hakkım (kurşunlar bedava bugun hehehe ) Nazilli Kadı kalesi
  11. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? İlk serbest atış hakkımı kullanmak istiyorum Datçadaki Knidos kalesi :) Gerçi bu resim altındaki yer şehre benziyor Knidosun ise köy ama...
  12. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tebrikler :) sizinle yarışmak güzel oluyor evet soru hakı sizde sorunuzu bekliyoruz saygılar
  13. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Edirneye yakın da cezaevi değil :)
  14. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? hadi ip kıymığı verelim bakalım: tarihi bir yer (savaşlarda kullanılırmış)
  15. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Gırnata :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello