phylozof kullanıcısının son içeriği

1. P

Akbil ile İstanbul' da Trekking

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking taksimden hareketle kalkan bahçeköy, mecideköyden hareketle kalkan kemerburgaz göktürk otobüsleriyle bekgrad ormanlarında parkurlar düzenleyebilriz . bu noktalardan gümüşkaya ve kısırkaya ya güzel parkurlar var organizasyon planlayalım
  2. P

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) merhaba ist. dan bugun yalnız yola çıkacağım grup iptal etti katılımı otobüsle gitmeyi düşünen planlayan varsa birlikte yol alabiliriz telim 535 70528 85 82
  3. P

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
  4. P

İstanbul İçi ve Dışı Toplu Taşıma Araçlarıyla Gezi Düşünüyorum (Tren , Vapur, Hızlı Feribot vs..)

Ynt: İstanbul İçi ve Dışı Toplu Taşıma Araçlarıyla Gezi Düşünüyorum (Tren , Vapur, Hızlı Feribot vs..) Avrupa yakasında oturuyorum öncelikle günübirlik daha sonraları çadırla kamp kurabileceğim. toplu taşıma araçlarıyla bi yere kadar daha sonrasında bisikletle ulaşımı sağlayabileceğim veya...
  5. P

İstanbul İçi ve Dışı Toplu Taşıma Araçlarıyla Gezi Düşünüyorum (Tren , Vapur, Hızlı Feribot vs..)

merhaba arkadaşalr İstanbul da yaşıyorum İstanbul içi veya yakın yerlere bisikletle ya da yaya olarak geziler yapmayı planlıyorum . bu konuda görüş ve önerileriniz varsa bekliyorum . tabi ki katılmak isterseniz mutlu kılarsınız.
  6. P

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (07 Mart 2010) merhaba arkadaşalr etkinliğe katılmak için penguen@gezenbilir.com adresine mail atmıştım ancak herhangi bir dönüş olmadı etkinlik iptal mi değil mi ? kabul edildik mi diiye ? bilgilendirirseniz sevinirim :) iyi akşamlar...
  7. P

Bisikletle Kartepe Rampa... Ekşııın (: (17 Ocak 2010)

Ynt: Bisikletle Kartepe Rampa... Ekşııın (: (17 Ocak 2010) toplluğunuzun haberleşmesi nasıl oluyo face de var mısınız etkilnillerinizi nasıl takip edebilirimi ? çalışmalarınızda başarılar dilerim
  8. P

Bisiklet Turu

Ynt: Bisiklet Turu merhaba :) isanbul ve yakın yerler olursa günübirlik ya da bir iki günlük katılmak isterim
  9. P

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü selam arkadaşlar istanbulda bisikletli bi grup olması güzel grubunuzu ist. ünv. öğrencileriyle sınırladınız mı dışarıdan katılım kabul ediyorsanız etkinliklerinize katılmak güzel olur. hayıylı olsun gözünüz aydın görüşmek üzere :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri