Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking
taksimden hareketle kalkan bahçeköy, mecideköyden hareketle kalkan kemerburgaz göktürk otobüsleriyle bekgrad ormanlarında parkurlar düzenleyebilriz . bu noktalardan gümüşkaya ve kısırkaya ya güzel parkurlar var organizasyon planlayalım
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)
merhaba ist. dan bugun yalnız yola çıkacağım grup iptal etti katılımı otobüsle gitmeyi düşünen planlayan varsa birlikte yol alabiliriz
telim
535 70528 85 82
Ynt: İstanbul İçi ve Dışı Toplu Taşıma Araçlarıyla Gezi Düşünüyorum (Tren , Vapur, Hızlı Feribot vs..)
Avrupa yakasında oturuyorum
öncelikle günübirlik daha sonraları çadırla kamp kurabileceğim. toplu taşıma araçlarıyla bi yere kadar daha sonrasında bisikletle ulaşımı sağlayabileceğim veya...
merhaba arkadaşalr İstanbul da yaşıyorum İstanbul içi veya yakın yerlere bisikletle ya da yaya olarak geziler yapmayı planlıyorum . bu konuda görüş ve önerileriniz varsa bekliyorum . tabi ki katılmak isterseniz mutlu kılarsınız.
Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (07 Mart 2010)
merhaba arkadaşalr
etkinliğe katılmak için penguen@gezenbilir.com adresine mail atmıştım ancak herhangi bir dönüş olmadı etkinlik iptal mi değil mi ?
kabul edildik mi diiye ?
bilgilendirirseniz sevinirim :)
iyi akşamlar...
Ynt: Bisikletle Kartepe Rampa... Ekşııın (: (17 Ocak 2010)
toplluğunuzun haberleşmesi nasıl oluyo face de var mısınız
etkilnillerinizi nasıl takip edebilirimi ?
çalışmalarınızda başarılar dilerim
Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü
selam arkadaşlar istanbulda bisikletli bi grup olması güzel
grubunuzu ist. ünv. öğrencileriyle sınırladınız mı
dışarıdan katılım kabul ediyorsanız etkinliklerinize katılmak güzel olur.
hayıylı olsun gözünüz aydın
görüşmek üzere :)