Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerli üretim %100 aliminyumdan orjinaline göre %30 fazla hacimde Land Rover Discovery 2 TD5 auto için intercool imalatımız vardır özel sipariştir.Garantili ve faturalıdır.
Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı
Teşekürler berk resim çekme işi sonradan aklımıza geldi bu konuda pekte profesyonel değiliz doğru :) senin aracı tek tek çekip resimleriz lakin 100 den fazla resim eklememiz gerekir iş baya teferruatlı çünki :)
gokdogan bey teşekkür ederim.Motor meslek lisesi ve Otomotiv MYO. mezunu olarak 16 yaşından beri otomotiv sektörünü içinde olup ayriyeten BOSH araç servisimiz olup profesyonel anlamda bu işin içindeyiz.işin açıkçası Amatör bir ruhla olarak...
Evet tüm tavan döşmesini sökmek gerekir.Su kaçakları Alt döşemeye ulaşmışsa gerekirse alt döşemenin de sökülüp bakılmasında fayda var.
Aracın altı özel pütürlü boya ile tekrar boyandı ek yerleri dyson sıvı conta ile güçlendirildi off road da hazır bi halde extra izolasyonu yapıldı.
Su tahliye hortumlarında bi sıkıntı yoktu açıktı su köşede sürekli durması veya akmasından malzemenin yanlış seçilmesinden köşeleri çürütüyo
Sorunun Sunrof altındaki tepsiden kaynaklandığı gözlenmiştir.Alt tepsiye dolan su zamanla oksitlenme ve köşlerde korozyuna sebep olmasından köşebentten döşemeye doğsu su akışı olmuştur.Buradaki asıl soru bu tablanın bence maliyetten kaçmak...
Merhaba arkadaşlar yağmurların artması ile İlk önce Ayak döşemesinde histeğim nem ve ıslaklık zamanla sunroof üst döşemesin orda da görünce konuya eğildim Discoların kronik sıkıntılarından biri olduğunu gözemledim. Daha sonra kendi atölyemde kolları sıvayarak çözümü kökünden halletme yoluna...
Ynt: Defender Ön Konsol
Alanyadaki usta nasıl bi çalışma yaptı bilmiyorum ama bu parça http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml sayfada yer alan parçanın direk kalıbından imal edildi hata ondan daha sağlam,ben ingiltereden getirecektim sağolsun ustam ben yapıyorum dedi ingiltereden...
Ynt: Defender Ön Konsol
Arkadaşlar Balıkesirde NATUAJEEP Ahmet UYANIK diye ustam geçen yaptığı ön göüsün resimlerini eklemek isterim cok güzel bi işçilik çıkardı bene memnun kaldım şahsen.