Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre
Ben de paylaşımınız için teşekkür ederim.Benim gibi deneyimi olmayanlar için cesaretlendirici bir yazı olduğunu düşünüyorum.
Ynt: Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız
"çekme karavanda da bu böyle benim için,bu nedenle pino cachalote modelini sipariş vermeyi düşünüyorum"
Murat bey merhabalar.Ben de sizin gibi pino cahalote modelini düşünüyordum ama şimdi tereddütlerim var.Malum sitede
"ÇEKME KARAVAN...
Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında
Bilgilendirme için teşekkür ederim ama yazınızı okuyunca özel amaçla yazılmış diye düşündüm. 2011 senesinde kayıt olmuşsunuz, hiç yazınız yok ama nedense forumda malum firmanın ürettiği mal hakkında olumsuzluklar ve firma sahibinin davranışları hakkında...
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
Üzücü bir durum ve ben de araştıra araştıra Pino"nun chocolate modelin de karar kılmıştım.Malesef şimdi tekrar başa döndüm.Ben özellikle 750 kg altı düşündüğüm için seçeneklerim az galiba.Paylaşımınız için çok teşekkürler Behçet...