Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kazdağları Hakkında Bilgi İsteği
merhaba tiyek, edremit körfezinde yaşayan biriyim.sanıyorum bu bölge hakkında bilgi istemenizin sebebi 29 ekim için (rota-mailgroup) tarafından planlanan kazdağları gezisi ile ilgili.bu dağlarda fazla dolaşmışlığım yok.ama planınızda gördüğüm kadarı ile...
Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos
nerede mi kalktım?..Vasco da Gamma ya gitmek için inilen tren istasyonuna gelmişiz...saat gecenin 23 ü...trendeki turistler neredeyse boşalmıştı.ben "polelem plajı" için "madguan" istasyonunda indim...
Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos
ha gayret sedat arkadaşım!..ben de resim yüklemekte zorlanıyorum.gerçi edremit körfezindeyim hava da güzel bağlantı problemim de yok...bu sitede destekleyici teknik çalışmalar yapıyorlarmış diye yazdı...
...VE HİNDİSTAN
17 ocak gecesi saatlerin, günü 18 ocak-2008' e bağladığı anda mumbai şehrine indim.uçağımız india hava yoları...kalabalık bir hint yolcu gurubu ile uçtuk.iki bardak viski ve...
site sorumlusu arkadaşlar teknik sıkıntının farkında olduklarını söylediler...sanırım en iyisini bulmak adına çabalıyorlar.devam etmemem onların şevkine törpü olurdu...
haydarpasa dan trenle start alan...
b ı r a k ı y o r u m...RESİM YÜKLEMEK BİR EZİYET...DÜZELTME YAPMAK DA ÖYLE...ZAMAN AYIRAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM...NOTLARIMDAN YAYARLANMAK İSTEYEN HER KİŞİYE ÖZEL MESAJLA CEVAP VERİR YARDIMCI...
muharrem ayındayız... caferilerin "sine dövme" törenlerine her akşam tesadüf ediyorum.ulu ortada yapılan kanlı törenler artık yasaklanmış.ama basına yansımaması için çekim yapmanın yasak olduğu gizli...
kompartıman dostlarımın içinde anne kız azeri bayanlar da vardı.iki erkek iki bayan dört kişiydik...türkiyede hangi kadın sizinle aynı oda içindeki yanyana/üst üste ranzalarda yatar?gerçi kar...
teşekkürler mert...
teşekkürler erdal yaman...
taxiye bindiğinizde başka yolcu almaması için "derbest" diyorsunuz...yani "kiraladım" anlamına geliyor.ve km lerce yol da gitseniz 1-2 doları...
tebriz tren istasyonu...ve çarşıda iran kadını...bu kent çoğunlukla azerilerin yaşadığı bir yer...sadece türkçe konuşarak anlaşabilirsiniz.
seyyar satıcının tezgahındaki haşlanmış şeker pancarı...tadı...
pasaportlarımızın ilk kontrolü iran trenindeki turk ve iranlı görevlilerce yapıldı...
gün aydınlanırken kapıköy sınır kapısına vardık.burada da yurt dışı çıkış harcımızı ödeyerek damgamızı vurdurduk ve...
teşekkürler yaşar ergün...
feribotta bir hayli kafa yaptık peter la...sıkı lisanım almancanın yanında çok zayıf ingilizcemi, philip in de bizimle olması sayesinde kullanmak zorunda kaldım.yolculuğum...
Tarih: 10 0cak 2008…
Tatvan treni.Kompartıman numarası 57...yatak örtüsü,nevresim,yastık ve kılıfları tertemiz.tebriz şehrine kadar yol parası olarak visa ile 75 tl ödedim. yolculuk süresi 60...