polismen2 kullanıcısının son içeriği

1. P

Jeep Grand Cherokee 5.2 aracım var nekadar antifiriz koymalıyım??

selamlar Jeep Grand Cherokee 5.2 motor aracım var kaç litre antifiriz koymalıyım_? _?_?_ ???
  2. P

93 model v8 5200 cc grand crokee limited zj kasa acill

SEL 93 model v8 5200 cc grand crokee limited zj kasa ARACIM VAR SİZDEN BİR KONUDA YADIM İSTİYORUM. MOTOR VE ŞAŞE NUMARASI ARACIN NERESİNDE YAZIYOR _?_? BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM DETAYLI TARİF EDERSE ÇOK SEVİNİRİM ::) ???
  3. P

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) 5-2 grant croke 93 model jeep için tanpon fiyatı
  4. P

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model selam yakında resimleri sizlerle paylaşıcam böylece daga net bilgi alışverişimiz olur teşekkürler sizinde araçalrınızın fotolarını görmek isterim
  5. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model teşekkür ederim bilginiz için. fakat bir konuyu belitmeyi unuttum kusura bakmayın servis ön takımda bazı parçların degişmiş oldugunu söyle sıfır oldugunu dediginiz kolların degiştigini düşünüyorum ! dag -kum- çamur- kayalık vs. bütün koşullarda 1...
  6. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model şimdi arkadaşlar ben bu aracı yapılı aldım bana bir takım bilgiler söylediler sahibi yaşlı biriydi verdigi bilgilerin bazılarının yanlışlık payı var yanlış yönlerdişmiş veya yanlış bilgi vermiş olma ihtimali var. ben bu yüzden zaten sizin gibi jeep...
  7. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model merhabalar az önce yetki yerle görüştüm tel ile aracımın yüksekliginin yeterli ve normal oldugunu bir kaç parça eklemenin gereksiz oldugunu söyledi yetkili kişi sözün özü madem luzumsuz vaz geçtim 7 inçten. şuan aracımdaki eksik olarak gördügüm...
  8. P

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) selamlar jeep araçlara uyumlu resimde görülen tanponun fiyatı nedir._? 2 . tavan için sepetin fiyatı nekadar_? 3. son olarak yan basamakların fiyatı nedir._? ve difransiyel koruma kapagı elinizde mevcutmu fiyatı nedir__?
  9. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model selam bilgiler için tşk ederim bir arkadaşım arayıp irtibat numarası verdi sagolsun. aracın yüksekligi yeterli seviyedeyse komple set almay gerek kalmıyor. sonuç için aracın ölçülerini almalıyım eger yetersiz gelirse elbette komple set şart tabiki...
  10. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model selam yükseltme kiti ile detaylı bilgi vericek bir arkadaş varmı_? yükseltme kitimde bir takım degişiklikler yapmak istiyorum
  11. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model arkadaşlar ragatsız oldugum bir konu var dodik fiyatları uçmuş gitmiş 4 tane plastik parça için dehşet fiyatlar istiyorlar uygun fiyata tehmein edebilecegim bir yer varmı_?
  12. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model snorkel ihtiyacı olan varsa ben 200 tl olan biryer buldum üstelik sıfır ithal mal yurt dışından geldigi için hesaplı yazık günag hepimizin çolugu çocugu var safari bilmemne markalar altında 1 milyar 1500 tl gibi büyük rakamlar ödemeyin bir snorkele...
  13. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model merhabalar arkadaşlar. şimdi biliyorsunuz jeplerde yeniyim bunu bilmeyen arkadaşalr vardır diye söylüyorum asıl profesyönel oldugum konu bmw ve modifiyedir. safari sanorkel mahzemesi daga dayanıklı ve geçme harkaları bir birini daga iyi tutar. su...
  14. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model merhabalar tüm gezenbilir ailesinin tüm tanıdıgım tanımadıgım herkesin kandilini kutlarım
  15. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model selam benim aracım 93 model yeni kasa v8 5.2 model ruhsatta grant crokee lmtd diye geçiyor sanırım abs var bende

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,067
Kaydolan Son Üyemiz
sukru51

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.