Prince Paris kullanıcısının son içeriği

1. P

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

Benim aracımda da "Electric Brake Error Service" hatası verdi. Arızası serviste okuttuğumda direksiyon açı sensörünün arıza verdiği ve değişmesi gerektiği söylendi. Bu işi de yetkili servisler yapabiliyormuş, fiyat olarak da 1500 gibi bir rakam söylediler. Henüz yetkili servise gitmedim ancak...
  2. P

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Beko 7725 model mini buzdolabı kullanıyorum. Bu buzdolabı aslında bir çok markayla aynı. Arkadaşın belirttiği Digitsu ile birebir aynı. Hatta Arçelik 1011 ve 1005 ile de. Ancak Arçelik olan biraz daha eski dönemleri ürünü olduğu için B sınıfı elektrik harcıyor ve sanırım R134 gaz kullanıyor...
  3. P

KLL ve Gökhan Bey, cevaplarınız için teşekkür ederim. Her ikinizde dijital klima var demişsiniz. benim bahsettiğim dijital ekranlı klima. Klima göstergeleri analog ya, o yüzden dedim. Ayarladığımız değer sürücü bilgi ekranında da yazıyor mu ayrıca? WJ'de klimanın sıcaklık değeri de...
  4. P

Cevabınız için teşekkür ederim. Sizin mesajlarınızı da inceledim. Forumda WK hakkında bilgi veren tek kişi sizsiniz sanırım :) Onun için size birkaç şey sormak istiyorum. Bilen arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim. WJ/WG kasada klimanın "blend door" isminde bir kronik problemi var. WK/WH...
  5. P

Merhaba arkadaşlar! Ben de WK/WH ilk modellerden (2006-2007) almayı düşünüyorum. Ancak bu konuyla ilgili birkaç sorum olacak. Hazır bu başlık varken yeni bir başlık açmak istemedim. Birkaç aydır kafayı 2004 Overland'lara takmıştım. Ancak düşündüğüm gibi temiz bir araç bulamadığımdan epey bir...
  6. P

crv de abs

Ynt: crv de abs 98 CR-V'mde ön akslardan birisini değiştirmiş olmama rağmen, hiçbir şekilde böyle bir durumla karşılaşmadım. Ayrıca yanlış bilmiyorsam sadece önlerde ABS var.
  7. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam! Ben Emrah. 4X4 tarzı bir araç almak için araştırma yaparken tesadüfen karşılaştığım, alacağım araçlar için hemen her türlü bilgiyi bulabildiğim ve artık araç harici birçok konuda da müptelası olduğum gezenbilir.com'a merhaba.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR