Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Silivride Kampa Uygun Yerler
Öncelikle cevaplar için teşekkürler.Ben ve bi arkadaşım geçtiğimiz cumartesi pazar günü silivri küçüksinekliye gittik bölge kamp için uygun odun sıkıntısı falan yok ancak daha önceden gelenler tarafından çok kirletilmiş bidahaki sefere bekirli köyüne gitmeyi...
Ya ben para verip çadır kurma olayını hiç sevmiyorum kamp alanı olmazsa yalnız olabileceğim bi yer olursa daha iyi olur.
Soğuk sıkıntı olacağını sanmıyorum sıkıntı olursa toplu taşımayla gelmek sıkıntı olabilir.O bölgeye toplu taşımayla gelmek için bi bilginiz varsa çok iyi olur.Bişey daha sormak istiyorum bölgede çok insan varmı rahatsız olur muyuz?Birde bölgede kurt falan var...
Öncelikle sitede arama yaptım ve aradığım sonuça ulaşamadım.2arkadaş istanbula yakın olması sebebiyle silivride kamp yapmak istiyoruz.Toplu taşımayla gidebileceğimiz kamp kurabileceğimiz yerler var mı? Daha önce silivri bekirli köyüne bi abi gidiyordu acaba bekirliye nasıl gidilir yardımcı...
Perşembe günü inönü yaylasına 3 günlüğüne bi kamp yapmak istiyorum.Yakın zamanda buraya giden arkadaşlar bana yol ile ilgili hava şartları ile ilgili bilgi verebilirmi.Şahsi araçla gitmeyi düşünüyoruz yolda kar var mıdır?
24-25 ocak gibi 2 arkadaşımla erikli yaylasına gitmeyi planlıyoruz ancak kafamıza takılan bazı sorular var , bilginiz varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin lütfen.
A) Yaylada bu mevsimde kar var mıdır? Eğer kar varsa yaylaya çıkmak kamp yapmak çok zor olur mu?(gerekli ekipmanımız var çadır olsun...
Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler
Ya ben kamp alanında çadır kurmayı sevmiyorum insanların olmadığı beğendiğim bir yere çadır kurmak daha hoşuma gidiyo.Otobüsle gideceğimiz için dediğiniz yerin ulaşımınıda söylerseniz çok sevinirim.
Aslında kastroyu düşündüm ama fazla kalabalık olsun istemiyorum orası biraz kalabalık olabiliyor.Büyük ihtimal erikli yada delmece yaylasına gideriz ama tabi bildiğiniz başka yerler varsa paylaşırsanız sevinirim
Biz.kampı kurduktan sonra etrafı dolaşmak istiyoruz bide son 2 gün de yürüyüş yaparken beğendiğimiz bir yerde de kamp kurmayı düşünüyoruz
Arabayla değil gidersek otobüsle yada vapur vs ile gidicez.Düzcede söyleyebileceğiniz bi yayla ismi var mı fotometo.Cevaplar için çok saolun...
İyi günler istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum kamp yapmaya doğaya düşkün biriyim lise son sınıf öğrencisiyim.3 arkadaş 15 tatilde kamp yapabileceğimiz bir yer bakıyoruz.Bildiğiniz,istanbula 3-3.5 saat yakınlıkta gidebileceğimiz bir yer varsa;paylaşırsanız sevinirim.