Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı?
Şaftın kırılıp takla attırması çok ama çok düşük bir ihtimaldir, hatta böyle bir olayın gerçekleşme ihtimali milyonda birden de azdır. Şaft öyle kolay kolay bir araca takla attıramaz. Kırılan bir şaft bir çukura veya tümseğe denk geldiğinde...
Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı?
Bu kadar memnunsanız değiştirmek niye istiyorsunuz? Eğer değiştirecekseniz de daha üst versiyon bir Freelander alın o zaman :)
Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.
Defender'ın şehiriçine gitmeyeceğini düşündüğüm için şu an gözüme kestirdim zaten birkaç tane TD5. Kısmetse birkaç ay içerisinde değiştirmeyi planlıyorum aracımı.
Ynt: Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012)
ama ama akıl çeliyorsunuz, yoldan çıkartıyorsunuz :D masum, saf, temiz duygularımla oynuyorsunuz :D :P
Ynt: Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor..
Keşke Caretta Caretta'ların değil de senin gibilerinde soyu tükeneydi Hasan Şaş. Bir Adanalı olarak bir kez daha utandırdın beni...
Ynt: Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012)
Küstüm oynamıyorum :( İnsanın final döneminde böyle güzel aktivitelerle aklı çelinip, ders çalışmaktan soğutulur mu :(
Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.
Umut Bey, Discovery'ye yapacağım masraf çok fazla olmayacak, zira araç çoğunlukla şehiriçinde kullanılacak. O yüzden iki araç almak daha da masraf olacak. Bir de extra MTV ödeyecem :(
Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)
Keşke cinsiyet değişse, burada bir insanlık suçu pardon araçlık suçu işlenmiş. Bence Gezenbilir ekibi olarak Uluslararası Adalet Divanı'na başvuralım derim, bu ayıba bir son verilsin diye :P :D