R.Tamer kullanıcısının son içeriği

1. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R ben de ki resimlerin en kucugu 650 kb. mail atsam sakincasi olur mu
  2. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R fotograf nasil ekleniyor?
  3. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R enjektor memelerini degistirdim ama yeterli diil mi? ayrica bu arabanin hava emisi sag kaportanin icinden.silindir seklinde iki tup var, ilkinin onunde sabit pervane gorunumlu bi sey, onun cikisinda t var. biri hava filtresine digeri de yine silindir seklinde cikisi...
  4. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R benim bu bolume yazmamda ki asil amac teknik bilgi icindi. satmak icin cok da acele etmiyorum :) Araba dubai den geldi ve yaklasik 5 senedir de bende. 4500 cc dizel V6 185 hp ve 490000 km de ama daha kiz gibi. 1000000 km ye kadar ellemem heralde. tek sikintim bu aralar...
  5. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R Hosbulduk.Aslinda daha sizinle ya da herhangi bir grupla off-road gezilerine katilabilme luksum olmadi cunku isim geregi bulundugum yerden cok fazla uzaklasamiyorum ama sizlerede imrenmiyor degilim. Satiyorum cunku ozelliklerinin yarisini bile kullanmiyorumdur ben...
  6. R.Tamer

Land Cruiser GX-R

hayatimda ilk defa faydali olabilecegini dusundugum bi forum sitesi buldum. tebrik etmek lazım, cok basarili. bu arac hakkinda bilgisi olan var mi merak ediyorum cunku kimseyi bulamadigim icin artik satiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri