rado1905 kullanıcısının son içeriği

1. rado1905

"nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi

Ynt: "nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi Elinize sağlık, böyle çalışmalara ihtiyacı var bu ülkenin. Saygılarımla
  2. rado1905

Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz? Orjinali Husky'dir, anapurna modeli mükemmeldir. Biz 4 arkadaş aldık,hepimiz çok memnunuz kışın -15 lerde terlersin. Saygılar Berk
  3. rado1905

Sony A 100 Hakkında Bilgi

Ynt: Sony A 100 Hakkında Bilgi Selamlar, mesajınızı yeni gördüm ben kullanıyorum ve çok memnunum sormak istediğiniz bir şey olursa yanıtlarım. Saygılarımla
  4. rado1905

Canon 18-200 IS Lens

Ynt: Canon 18-200 IS Lens Selamlar,18-200 vb lenslerle keskinlikten ödün vermeniz gerekir.8 diyaframdan sonra biraz keskinlik sağlarsınız.Ayrıca 40-130 mm arası tripod yoksa creep (kayma) yapar.Bu tip lensler daha çok tatil lensleridir ve genelde tercih edilmezler Murat beyin dediği gibi...
  5. rado1905

Işık Patlatması Yapmadan Nasıl Çekeriz?

Ynt: Işık Patlatması Yapmadan Nasıl Çekeriz? Selamlar, en güzel sonuç Kürşad Bey'in söylediği gibi gökyüzünü pozlamak ve ps de düzeltmek RAW çekerseniz bu daha kolay düzeltiliyor. Saygılarımla
  6. rado1905

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder Hepsinin ayrı bir tadı var insan seçerken zorlanıyor,ama kulüp rakısının tadı ve şişesi hala bir numara benim için. Allah muhabbetimizi arttırsın.
  7. rado1905

Kişisel Galeri (küpçü)

Ynt: Kişisel Galeri (küpçü) Beyefendi Selamlar, Azminiz ve fotoğraf sevginiz güzel.Yapmanız gereken bol bol fotoğraf incelemek ve fotoğraf kitapları okumak,böylece kompozisyon açısından daha faydalı olur sizin için bunlar daha çok anı fotoğrafı olmuş umarım yanlış anlamazsınız .Işığınız bol...
  8. rado1905

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Body: Sony A100 (DSLR) Minolta Dynax maxxum 7000i (analog) Zenith19 (analog) Casio QV-R61 (Compact) Lens(-ler): 1.Sony 18-70mm f/3,5-5,6 2.Sony 75-300mm f/4,5-5,6 3.Minolta AF 28-80mm f/3,5-5,6...
  9. rado1905

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, Adım Berk Karamustafa 2006 yılından itibaren ciddi anlamda fotoğrafla ilgileniyorun,OFSAD (Ordu Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi ve yönetim kurulu üyesiyim. Aranıza yeni katıldım iyi paylaşımlar dilerim.
  10. rado1905

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, adım Berk fotoğraf ve doğa sporlarıyla ilgileniyorum. Sony A100,minolta 7000i ve zenith19 makinalarım var,aracım da hyundai tucson,Ordu ilinde ikamet ediyorum,evliyim iki kızım var.Burada tecrübelerinizden faydalanmak amacıyla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri