Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ekim 2011)
Ben severim yağmuru, zaten yağmasa da ben terden ıslanıyorum ;)
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)
İyi akşamlar arkadaşlar,
Nasipse yarın biz de geleceğiz :)
Araçlarla buluşma noktası olacak mı yoksa Kaynalar'da mı buluşuruz?
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Şubat 2011)
İyi akşamlar ,
Dün işten erken çıkamadığımız için Bolu'ya gitmekten vazgeçtik :)
Yarın hava güzel olursa sizlere katılmak istiyoruz.Ancak merak ettiğim yürüşün bitiş noktası yine Evka-4 durakları mı...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
Iyi aksamlar,
Kamp alaninin karli olup olmadigina dair halen net bir bilgi yok mu? Malum kara hasretiz ve 700km mesafe gelecegiz :)
Öyle valla, ilk mesajdaki resimleri görünce içim gitti.
Şimdi de malzeme listesiyle birlikte eklediğin resmi görünce hepten eridim ;D
Bu durumda;
1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor) (Cuma' dan)
2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 2 kişi
3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi
4- Ertürk- Ankara- 2...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş (13 Şubat 2011)
Anlaşılan yine harika bir etkinlik olmuş :)
Resimlere bakıp da iç çekmemek mümkün değil ;)
Merhabalar,
Bugün itibariyle kamp alanının karlı olup olmadığına dair bilgisi olan var mı ???
Biz de eşimle İzmir'den katılmak istiyoruz ancak yağmur/çamur olma ihtimalinden çekiniyoruz ;)
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06
İyi aksamlar dostlar,
Bizim gelemeyecegimiz kesinlesti:(
Bir dahaki etkinlikte aranizda olmak dilegiyle iyi eglenceler dileriz:)