RaLLY_RaiD kullanıcısının son içeriği

1. R

Chevrolet Tahoe Sport arıyorum?

Merabalar... Ben Chevrolet Tahoe Sport arıyorum. Bildigim kadarıyla 96 model ve ustunde vortec motor varmış. Bu yuzden o modelleri düşünüyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
  2. R

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye Ne planı olum yavas Sattıracaksınız şu hybridi :)
  3. R

Jeep TJ 4" Fabtech

Ynt: Jeep TJ 4" Fabtech way berku napıon yaw :) harbiden sami berkayın bile haberi yoksa buyuk bir proje var anlasılan TOP SECRET :)
  4. R

1961 Chevrolet Apache 10

Ynt: 1961 Chevrolet Apache 10 abi ne bilim temu dedi banada siz kucukken muvaffak amcayla gidiormusunuz da bunun tekeri cıkmıs :)
  5. R

1961 Chevrolet Apache 10

Ynt: 1961 Chevrolet Apache 10 Sami yolda giderken tekeri fırlamıştı dimi bunun :)
  6. R

Jeep TJ 4" Fabtech

Ynt: Jeep TJ 4" Fabtech Cok guzel oldu yaw... Sami seninkinden yuksekmi yoksa aynımı oldular...
  7. R

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye Sami Temu bana bu fikri ilk soylediginde bu kadar guzel olacagını tahmin etmemiştim... Şimdi fotoları gorunce tuylerim diken diken oldu. Aglamak istiyorum :) Jeep almadıgıma zorla pisman edeceksiniz dimi :)
  8. R

Tarsus Köyleri, Cehennemdere Vadisi ve Çamlıyayla Keşif Gezisi (23 Mart 2008)

Sami bu toplu geziler her yapıldıgında ben ankarada olmak zorundamıyım :) Bunları kacırıorum sonra Sakaryada honda civicle off-road yapıorum :)
  9. R

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selamlar, Adım selcuk dirik. Tarsusluyum. Suanda ankarada okuyorum. Benzin sıkıntısından dolayı otomobil almak zorunda kaldım(malum ogrencilik ;) ) ama sık sık babamın pick-up ıyla off-road yapıyorum...(fırsat buldukca yapmaya calısıorum diyelim :))...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri