Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Oradan buradan, Moskova
Vize işlemi çok kolaydı İstanbul'da bir vize danışmanlık firmasına 90 Dolar para ve pasaportumu güncel 2 fotoğrafımla beraber gönderdim gerisini onlar halletti.
Moskova'da Cosmos Otel'de kaldık. Oldukça pahalı bir şehir uyarırım! İlk gün yiyecek ve içeceklerimiz...
Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?
Tavsiyen için teşekkürler Gezgör. İnternetten biraz videolarına da baktım harika görünüyor.
Haşmet Bey, Brienz'e giderseniz eşimle benim için bir tane fotoğraf çekerseniz çok memnun kalırız. Harika bir tatil diliyoruz :)
Ynt: Oradan buradan, Moskova
Kasım ayında şansıma havalar nedense çok soğuk değildi rahat gezme imkanım oldu. Ben de makinamdan birkaç fotoğrafı paylaşmak isterim. :) flickr da birkaç tane daha var ramazan ozbay photostreamde.
Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?
Öncelikle bu web sitesini ilk buluşum ve ilk mesajım oluyor. Herkese merhaba! İsviçre'de eşimle birlikte tatil planlarını yapıyoruz. Aslında sorum çoktu fakat drares arkadaşımızın sorup cevap bulduğu noktalar gayet işime...