Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı
pazartesi günü gibi konyadan yola otobüsle çıkıp bisikletlerde kanyonu ve devamını gezelim diyoruz 2 arkadaş arazi şartları bisikletle gezmemiz için uygunmudur aracaımız yok bisikletle gitmekdense yürümek daha mı iyidir aracı olmayanlar bu...
Murat bey sizin açıklamarınıza rağmen genede aklımda bir takım soru işaretleri oldu bunları sormadan edemiycem...
Bölgenin resimleri ve tasvirleriniz büyüleyici bu yüzden kamp yapma isteği doğuyor insanın içine...Şimdi kamp yapmak için bu...
Bu güzel anılarınıza, harika fotoğraflarla bizleride ortak ettiğiniz için teşekkürler harika yerlermiş..
Selamlar..
Daha önce pek yorum yapmadım sadece takip ediyordum ama aklımda bir soru belirdi cennet yurdumuzdaki doğallığını kaybetmemiş güzel kamp alanları nereler var ?
Mesela ben bir örnek vererek başlamak istiyorum geçen temmuz ayında 2 arkadaş 8 gün boyunca ayder yaylası -kaçkar dağları...
Ynt: Kampçılar için İndirimli Çadır; Lafuma Alpine 3 Çadır 4 Mevsim
Çadır fiyatı hakkında bir miktar göremedim.
verilen linkde açılmıyor fiyatı bilen var mı ?