Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davut ustaya hiç gitmedim ama onuda övüyorlar.
Başkan jeep murat bey de bu işin iyi ustalarındandır .Akman jeepde işini iyi yapar . karşıda pek tanıdığım yok.
Araziye girmiyeceğim diyorsan get taktır hevesini al .baktın çok hoşuna gidiyor yükseltme kiti o zaman yaptırırsın.
yükseltme kiti biraz masraflı olduğu için .get ile dene hoşuna gitmez ise söktürürsün .yükseltme kitlerine ilave edeceğin şeyler var birde sökmek için uğraşmazsın.
Arkadaşlar merhaba cherokee 3.7 beninli 2003-2005 model araç arıyorum satan varsa görmek isterim .
araçı temiz olan makul fiyatlı araçolursa sevinirim..
Herkese şimdiden teşekkürler.
KLL merhaba ben aracımı satmıyorum. onda 4.5'' yükseltme var get değil yani.
o resimdeki aracın eski hali şimdiki hali çok değişti. dha yakışıklı oldu.
Ben cherokee 3.7 arıyorum satan varsa dedim görmek isterim 2003 ve 2005 model istiyorum.
bende resimdeki 97 zj 5.2 var gerçi çok değişikliğe uğradı şimdi daha yakışıklı oldu . off-road a çevirdim ben onu vinçinden tavan sepetine ön arka çelik tamponlara kadar her şeyi değişti.
Almanızı tavsiye ederim gerçekten kullanması bir zevk ...
Araç alırken dikkat edeceğin hususlar gezenbilir de epey detaylı bir şekilde yazıyor. yazılanlar dikkat edersen birazda araçtan anlıyorsan kendin bile bakıp anlarsın muhakkak dememe sürüşü yap ve rica et ufak çaplıda olsa araziye çık dene satıcı yanında olsun gitmezse problem vardır. yakıt...