Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lj-80 Vites Kolu Lazım
oğuz teşekkürler. bu araçtan türkiyede bildiğim kadar yok. dört sene önce kendi şanzumanı arıza yaptı 410 şanzumanı taktım. e-baydan almayadan tanıdıklar vasıtası ile orj. şanzumanını getirttim. ebayda var fakat kullanılmış olduğu için direk kargo yapmıyorlar veya...
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları)
SUZUKİ KULLANAN ARKADAŞLAR. RESİMDEKİ VİTES KOLUNA BENZER HANGİ ARACINKİSİ OLUR. (ARAÇ SUZUKİ LJ-80) TEŞEKKÜRLER.
Ynt: 40 Yıl Öncesine Yolculuk
Herkese iyi günler - Bu güzel resimler için teşekkürler.
Sertan&Şebnem çifti Suzuki lj80 ve 81 resimlerini koymuş fakat göremiyoruz.
Buda benim LJ80
Ynt: Suzuki 4x4 LJ80 Neler Yapılır
yaşar bey ebay.com da lj 80le alakalı baya ürün var. burdan nasıl alışveriş yapılır. gümrük sorunu gibi sıkıntılar varmı. buradan ürün isteyen arkadaşlar varmı acaba. teşekkürler
En önemli polyesteri ile uğraşıyoruz kırıklar ve çatlaklar var. Polyesterin üst kısmına civataları üptal edip mandallı açılır kapanır hale getiriyoruz. Fazla kırık yerleri saç ile destekleyip polyester yapıyoruz.
Suzukimizin komple motor yapıldı ön frenler diske çevrildi şu anda koparta işimiz var.
Kaporta ve polyester işimiz var. yeni resimler koyuyorum. yeni fikirler verirseniz memnun olurum.