Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?
merhabalar at ile at/r arasında sanırım at/r ler daha çok asfalt için ve daha sessiz olması lazım. Bence daha çok asfaltta kullanıcaksanız ar/t sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır. Sizi karda ve kışta da yolda bırakmayacaktır.Bence...
Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?
iki sezondur yaz kış scorpion a/t kullanıyorum (at/r değil) ve çok memnunum asfaltta bf lere göre daha sessiz gibi bana göre ve hafif arazide de gayet başarılı tavsiye ederim
Ynt: 2010 jeep liberty
2009 liberty kullanıyorum ,memnunum ,fakat biraz fazla yakıyor ama freelander mi liberty mi derseniz bence ikisinlede test sürüşü yapın derim kararı ondan sonra verirsiniz.
Ynt: 2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China)
Tabiiki fark var,
Ben sadece çin malını alana kadar Türkiyede olan ve kasa olarak ta xj ye benzeyen kk yı almanın daha iyi olacağını söylemeye çalıştım.
Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?..
Bana tavsiyede bulunan arkadaşların benden daha tecrübeli olduğu araç,lastik,doğa konusunda aşikar.Ne demişler ulu sözü dinlemeyen ulurmuş :D Bende sizlerin tavsiyelerinizi dinleyip aracı kurcalamadan A/T lastik takıp yoluma devam edeceğim...Şimdilik...
Jeep34:
16 " jantlar zaten ithalatçının elinde değil henüz. Bu hafta gelecekmiş.O zaman bi bakıcaz bakalım uymazsa 17" dönücez.Ben sadece eğer uyarsa hemen lastiklerinide almak için ne takmam gerektiğini sormak istemiştim.Bu arada ne zormuş be jant...
Tekrar merhabalar.
18" lastikler uymadı..16" Jant ve lastik almam lazım.Acaba aracı yükseltmeden maximum kaça kaç m/t lastik tavsiye edersiniz?