reddawn kullanıcısının son içeriği

1. R

Grand Vitara 2005 Oksijen Sensoru Yardimi

Selam, Yanıtta fark olup olmadığını ben farketmedim. C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

Grand Vitara 2005 Oksijen Sensoru Yardimi

Selamlar, Bende de 2005 grand vitara 3k var, Aynı sorun bende de olmuştu, sensörü yenisi ile değiştirdim bir süre yanmadı ama sonra tekrar yanmaya başladı. Bıraktım öyle yanıyor şimdi, söndürtsem bile tekrar yanıyor. Tamircim hiç elleme lpg kullanıyorsan bu hatayı verir dedi. C6603 cihazımdan...
  3. R

2004 Grand Vitara Zaman Saatini Nasıl Ayarlarım.

Komple çıkmasını mı buldunuz? C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

2004 Grand Vitara Zaman Saatini Nasıl Ayarlarım.

Selam, aynı sorun bende de var tıklayınca ışığı yanıyor bazen ama saat ayarlanamıyor. Şimdiye kadar götürüp bıktırmadım elektrikçiye. Dış sıcaklığı da sürekli -50 derece gösteriyor :) C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Grand vitara dış sıcaklık göstergesi sorunu

Merhabalar, 2005 modeli grand Vitara aracının dış sıcaklığı gösteren göstergesi sürekli -50 dereceyi gösteriyor. Sadece kışın kar buz olduğunda hava 0 derecelerdeyken -30 ları gösteriyor. Sensörü bozulduğunu tahmin ediyorum ama sensörü nerede olduğunu bulamadım. Daha önce bu sorun ile karşılaşan...
  6. R

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? 8-9 aydır kullanıyorum taktırmadan önce asfaltta çok ses yaparmı diye düşünmüştüm ama rahatsız edici bir durum yok, bu sene sadece bir gün karda kullanabildim gayet başarılıydı. Her koşulda başarılı görünüyor memnunum lastiklerden tavsiye ederim. A/T...
  7. R

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? Merhaba, geçen sene almıştım oltay otomotivden aynı yılın üretimiydi.
  8. R

Debriyajdan gelen ses !

Ynt: Debriyajdan gelen ses ! Bilgi için teşekkür ederim. C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Debriyajdan gelen ses !

Ynt: Debriyajdan Gelen Ses ! Merhaba, konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama arama yaparken rastladım. aynen anlattığınız ses şuan benim aracımda var. Sizin araçtaki problem neymiş nasıl çözüldü?
  10. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Yaş 31 İstanbul. 1,5 yıldır 2005 grand vitara 3k sahibiyim. Ava ve balığa giderim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR