Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kendime çekme romork yapma hevesindeyim. Kendini yaptikdan sonra ustunu şekillendircem. Her şey tamamda çekme aparatini uygun bulamadim. Frenli istiyorum. toplam agirlik max 1 ton olur. uygun tedarik edebileceğim bir yer var midir? Yoksa 700/800 normal fiyatmidir.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Kim kovuyo seni rahat ol dostum. Ben buralardayken kimse kovamaz seni bu sayfadan haa zaten toyotacilar öyle bir hareket yapmaz.
Bülent kardeşim tenekecilere takildigim dogrudur. Ama en yakinimdaki adamlar tenekecilerdir. Uzaklarda kaldigin tanimadigin için...
Bu forumda en son toyotaci olacaklardan biri toyotaci oldu.
Allahim sen nelere kadirsinnn.
Gecen sene fecde bir yazima agir cevap vermiştin. Sonrada yazdigini kendin silmiştin hatani anlafigini dusunup ben ustune dusmedim bile şimdi madem kardeş olduk diyim...
Ynt: OFF-ROAD / Ynt: FAKOFF olarak 29 Nisan'da Soğucak - İnönü Yaylasına çıkıyoruz !
Hafta arasi yol durumu netleşecek ona göre bizimde planlarimiz var.
Belki denk geliriz.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Bence arazide kullanişli olmaz kaç mikron oldugunu ogrenmek lazim plaka plaka patlar kalinsa.. Araçlarin çamurluk agizlarinda ayni boya vardir. Sanatkar bir usta rahatlikla yapar.
Burak katiliyorum.
Bu konudaki tek sikinti antalya ekibine uzak olmamiz.
mesafe uzak araçlarla gidip gelmek 1000 tl yi buluyor. İstanbul ekibine antalyada buluşma var gidelim desek cekirdek grubu hariç gelen olmaz. Eger cozum bulunabilirse mayis sonu bir kamp...
Ahmet abi benim anladigim araci ben 40/50 alabilirim ama araç sahibi galeriye daha yuksek fiyata verdi. Ondan arkadaşimiz kazandi gibiydi. Ha alan bizdense sevinirim.
Beyler urun sifir kutusundadir. Kurşat için aldim ama onun araç 24v o ayrintiyi atladik. Yanliz HKS bu işin en iyisi ve bu kadar uygun olmasi bize malin orj olmama ihtimalini dusunmemizi sagladi. Mali aldigim yere geri verme ihtimalim var. Eminonu tasis den alinmadir. Hatta geçen hafta orda bir...
Ynt: SAFİR T 14
Açik reddotlar hareketli hedeflere hizli atişlar için tasarlanmiştir. İşigi objenin uzerine denk getirdinmi tetige bas mantik bu zaten obje ve tüfek ikiside hareket halinde hassas bir atiş imkansiz ;)