Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA..
bende seneye haziran ya da temmuz gibi bu tarz bir tur yapmayı dusunuyorum ... http://www.prontotour.com/ptour/Scripts/paket/PaketDetay.aspx?PPID=24465 google earth ü yedim bitirdim diyebilirim :) harita uzerinde gezilecek bir cok yeri işaretledim ...
Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA..
iskandinavya en çok gormek istediğim cografya .... tabiki stockholmde .... fotograf çekmekte en sevdiğim hobim :)) google earthten stockholmü karış karış tarayarak beğendiğim yerleri işaretledim ama çok araştırmama rağmen türkçe gezi rehberi bulamadım kitapevlerinde...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor
2012 nisan sonu mayıs başı için uygun olan arkadaşlarla haberleşelim .... bu tarihleri konu içerisinde uygun tarihler oldugu soylendıgı ıcın belırledım ... oncesi sonrası ayarlanabilir ... ;)
Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)
Arkadaşlar bende 4 kişilik bot var :P tek sorun makineyi korumak için naylon torba yerine koruma kılıfı istiyorum ...sirkecide bulamadım varmıdır bildiğiniz bir yerler ???
Ynt: Kaçkar Trans Yardım?
bizde iki arkadaşız ve yaz gibi oralarda olmak istiyoruz ... anladığınm kadarıyla sizin plan nisana ama oralar için uygun zaman değildir diye tahmin ediyorum :) burada ayrı bir topik açıp konuyu insanlarla paylaşırsak belkide iyi bir organizasyonla bu işi becerebiliriz...