reymor01 kullanıcısının son içeriği

1. R

98 Grand Cherokee

Sanirim 30a verecektir en son daha asagi inerse bende dusunuyorum
  2. R

98 Grand Cherokee

Bahsettiğiniz araç halen satılık,herhangi bir expertiz yaptırdınızmı acaba bende merak ettim bu aracı,ağır hasarlıda olsa fiyat iyi gibi...
  3. R

4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu Lastiklerim çok kötü durumdaydı,tatilede o lastiklerle gitmek istemedim ve orijina haline 17" olarak takabileceğim en büyük ebatta 265/65/17 olduğu için bunu taktım mecburen...Maxxisi özellikle seçtim araba amerikan lastikte amerikan olsun diye :)
  4. R

4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu Lastik olarak 265/65/17 maxxis a/t taktım 2004 2.7crd aracıma,baya bi heybetli görünüyor ama bende bulabilirsem 5cm get takozu takacağım,bulabilirseniz haberleşelim...
  5. R

Grand Cherokee WJ (1999-2004) 4 adet helezon yay 2" Yükseltme yayı

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Teşekkürler...
  6. R

Wj Klima Hep Açık

Ynt: Wj Klima Hep Açık Sağdaki düğmeyi en sağa çevirip off konumuna alırsanız klimanız sürekli kapalı kalır...
  7. R

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Son yapabileceğiniz rakam ne olur? ve kullanım sırasında orijinal helezona göre çok bariz bir konfor farkı yaşadınızmı acaba?
  8. R

Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş Çokmu yüksek oldu neden çıkardınız?Ve düşündüğünüz rakam ne olur set için?
  9. R

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı wj için 2" yükseltme yapan helezonlar duruyormu halen?
  10. R

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? Adanadan 2004 2.7crd ile burdayım :)
  11. R

Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Evet bende 5cm düşünüyordum,forumlardan araştırdığım kadarıyla get ile en ideal 5cm fazlası sıkıntı yaratır deniyor...
  12. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Konuya biraz yabancı olduğum için tornacıların sadece demir çelik vs gibi şeyleri tornaladığını sanıyordum,bu malzemeleride yapıyorlarda dediğiniz gibi bir tornacıyla görüşüp fiyat almak lazım...
  13. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Peki tornacı hangi malzemeden yapacak?sizce hangi malzemeden yapması lazım?
  14. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Bu takozlardan bende arıyorum ama wj kasa için bulamadım bir türlü net üzerinden....2004 2.7crd için nerde bulunabilir acaba bilginiz varmı?
  15. R

Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş Tam istediğim şekile gelmiş lastikler,tam çamurluğun hizasında,ilginize teşekkürler,araştırmaya devam edeceğiz artık :) Spacer net üzerinden bulunabiliyor fakat get takozu bulamadım,siz get taktınızmı acaba aracınıza?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.