Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu
Lastiklerim çok kötü durumdaydı,tatilede o lastiklerle gitmek istemedim ve orijina haline 17" olarak takabileceğim en büyük ebatta 265/65/17 olduğu için bunu taktım mecburen...Maxxisi özellikle seçtim araba amerikan lastikte amerikan olsun diye :)
Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı
Son yapabileceğiniz rakam ne olur?
ve kullanım sırasında orijinal helezona göre çok bariz bir konfor farkı yaşadınızmı acaba?
Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti
Evet bende 5cm düşünüyordum,forumlardan araştırdığım kadarıyla get ile en ideal 5cm fazlası sıkıntı yaratır deniyor...
Konuya biraz yabancı olduğum için tornacıların sadece demir çelik vs gibi şeyleri tornaladığını sanıyordum,bu malzemeleride yapıyorlarda dediğiniz gibi bir tornacıyla görüşüp fiyat almak lazım...
Bu takozlardan bende arıyorum ama wj kasa için bulamadım bir türlü net üzerinden....2004 2.7crd için nerde bulunabilir acaba bilginiz varmı?
Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş
Tam istediğim şekile gelmiş lastikler,tam çamurluğun hizasında,ilginize teşekkürler,araştırmaya devam edeceğiz artık :)
Spacer net üzerinden bulunabiliyor fakat get takozu bulamadım,siz get taktınızmı acaba aracınıza?