rkolay kullanıcısının son içeriği

1. R

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu Merhaba, Nisan ayında ben de Likya yolunda yürümeyi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl Likya yolu Maratonu organizasyonu ile yürüyüşe katılmayı planlıyordum ama iptal edildiği içinyapamadım. Bu yıl yalnız da olsa yürüme kararı almıştım ki sizin davetinize rastladım. 48 yaşında...
  2. R

20 Ekim 2012 tarihinde 1Haftalik Likya Yolu Yuruyusu

Ekimin 20sinde oglumla birlikte 1haftalik Likya yolu yuruyusu planliyordum. Oglumun ders programi nedeniyle katilmasi tehlikeye girdi. Bu nedenle yuruyus icin arkadas ariyorum. İzmir`de yasayan 47 yasinda bir muhendisim. Gunluk doga yuruyusleri disinda uzun donemli ardisil gunlerde treeking...
  3. R

Ekimin 20sinde oglumla birlikte 1haftalik Likya yolu yuruyusu planliyordum. Oglumun ders programi nedeniyle katilmasi tehlikeye girdi. Bu nedenle yuruyus icin arkadas ariyorum. İzmir`de yasayan 47 yasinda bir muhendisim. Gunluk doga yuruyusleri disinda uzun donemli ardisil gunlerde treeking...
  4. R

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri