Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü
araç harika çamur çok güzel ayrıca bir arazı aracına bir renk bukadarmı yakışır =) dolu dolu nice geziler iyi günlerde kullanın
birde kocaman MAŞAALLAH :)
Ynt: 77 model cj5 arka sol lastik demiriyle beraber yerinden fırladı
Göktuğ abi jant yaklaşık 50-60 cm bir demirle beraber çıktı.Masrafı ne olur acaba bana?
50-60 civarı hızla giderken sol arka taraftaki lastik fırladı gitti.Anladığım kadarıyla aks kesmiş oluyor.Parçalar kolay bulunabilirmi,bana parça işçilik maliyeti ne olur,tamiri kolaymıdır?.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekküerler şimdiden.
Ynt: cj5 aracımla suya gırdim çalışmıyor
Küçük çaplı bı distribütör temizliğinden sonra eskısı gıbı çalışmaya basladı yıne :) sadece sarj dinamosunun bilyeleri ve sanzuman yağı değişti . İlginiz için tesekkürler.
Ynt: cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER)
Teşekürler aracımı kapsamlı bi kaporta boyaya soktukdan sonra ilk düşüneceğim ve yapacağım hardtop olur numaranızı kaydettim
Ynt: cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER)
Ne kadara mal oluyor , yapım ve montoj süresi ne kadar? biraz daha detyalı bilgi verebılırmısınız?
Yardımlarınız için tesekurler. Chala , kumda gezinti yaparken ipin ucunu baya bi kaçırıp arabayıda denize kaçırdık =)
ufak bi ayrıntıyı sölemeyi unutmuşum su deniz suyuydu we cj 15 dk yardım gelene kadar su içinde kaldı gerçi sonra durulama amaçlı sebeke suyuyla yıkandı ama
İnşallah dediğiniz gibi kolay yollardan halledilebilr.Ama distribitörun,elektronik aksamın,beynin zarar görme durumu nedir?
Başlıkta da belirttiğim gibi motor bölümünün yarısına kadar suya gırdım.Şu anda araç marş basıyor ama çalışmıyor bana masrafı ne olur ve bundan sonra zarar gören yerınden sürekli tekrarlanan sorunlar çıkartır mı?
Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru
Sorularınıza cevap verecek yeterli bilgim ve tecrubem yok ama benm size bir sorum olacak araç Milas'a doğru giderken Koru köyünü geçince sağ tarafta tarlanın içinde duran araçmı?
Ynt: Cj Stop Etme Problemi
Tesekkurler...En iyisi bi gazdan anlayan tamirciye gitmek.Ayrıca hava filtresini söktüm karbüratöre üstten bakınca içinde siyah yağlı bir tortu gözüküyor , bunun için ne önerirsiniz?