Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim açiklama için. Öyleyse 2000-2006 model km'si yüksek de olsa (200bin-400bin)(ducato,iveco,jumper,boxer,volt) tipi araçlar motokaravan için daha uygun. Bilinen modellerden 17bin tl ye kadar bulunabilir sanırım
Teşekkür ederim. Düşük maliyetle karavan yapmak daha mantikli geldiginden bu araçlara yoneldim. Magirus icin haklsiniz.Karsan j 9 2006-2007 modeller şimdi daha cazip geldi. Sizin gibi birkaç arkadaş da aynı görüşte. Ege bölgesinde minibusçuler j9-j10 kullaniyor.Ve her markanin bir fan'ı var...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum. Karavan olacak araçlar hakkinda bir yığın bilgi okudum. Karavan olabilecek araçlarin başinda Fiat,Mercedes,VW,iveco,peguiot,citroen i yazmişlar. Magirus ve karsan J9 dan bahseden pek yok varsa da ben bulamadim. "Magirus...
merhaba 25 bin tl bütçem var uygun bir araç alıp karavana cevirmim mümkün mü bu parayla? bazı araçlar baktım fiyat uygun. ikinci el karavanlarda bu fiyata bulmak mümkün. çok fazla özellik de istemiyorum tuvalet ve yatak yeter. tecrübeli karavancı abilerimiz kısaca yanıt verbilirlermi?