Robroy72 kullanıcısının son içeriği

1. Robroy72

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik Selamlar; Lastikler 10 Numara çok memnunum.Bu sene kardada denedim sıkıntı çıkmadı. Tam sağ tam sol da hafif sürtme oluyor bazen davlumbazın ön kısımlarında.Oda sorun değil bence. BF kalitesi kanıtlanmış bir lastiktir.Kullanabilirsiniz. Sağlıcakla Kalın
  2. Robroy72

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

Ynt: Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen Selamlar; Sadece 2006 xl7 2.0 TDI Manuel ister 4*4 ister 4*2 Sağlıcakla Kalın.
  3. Robroy72

Ankara - Rusya Yol Güncesi 7000 Km

Ynt: Ankara - Rusya Yol Güncesi 7000 Km Tebrikler; İlgiyle okudum seyahatinizi. Sağlıcakla Kalın
  4. Robroy72

18-20 Ekim Doğu Karadeniz Turu

Ynt: 18-20 Ekim Doğu Karadeniz Turu Selamlar; Öncelikle 18-20 aralığının doğu karadeniz için çok kısa olduğunu belirtmek isterim. Sondan Artvin Borçka (karagöl) den başlamanız ve geriye Rize Ayder/Kavrun/Zilkale Trabzon Sümela,Uzungöl şeklinde hareket etmeniz doğru olacak gibi. Dönüşünüz araçla...
  5. Robroy72

2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım.

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Selamlar; Bence gayet güzel olmuş. Güle Güle Kullanın Sağlıcakla Kalın
  6. Robroy72

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Selamlar; Çocukları ile katılan varmıdır acaba?
  7. Robroy72

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle Sağlıcakla Kalın
  8. Robroy72

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? Ronin 60 Saniye İtalyan İşi In Time Life is Beatiful Kar ve Kaplan . . .
  9. Robroy72

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Selamlar; Ayder tam turistik olmuş. Görmek ve geçmek lazım görmedende olmaz. Galer Düzü Aşağı Kavrun Yukarı Kavrun süper Zilkale de güzel Ardeşende kuru Galer düzünde mıhlama yemek lazım. Batum a geçişte sorun yok Nufus kağıdı ile 15 TL verdinmi...
  10. Robroy72

Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkinda Yardim...

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkinda Yardim... Selamlar; Yeni kasa alırsanız kıyamazsınız zaten :) Sağlıcakla Kalın
  11. Robroy72

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Selamlar; 2013 de bir tur atmıştım yarım TR turu :) Soracağınız konularda yardımcı olmaya çalışırım. Ayder e giderseniz Kavrun a çıkmayı unutmayın sakın. Artvin Borçka Karagöl Posof - Sınır arası da çok güzel en tepede bir su var ayaklarınızı...
  12. Robroy72

Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat

Ynt: Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat Teşekkürler; Aracın kapısında 26 yazıyor ama bence az oluyor.Deneye deneye bulcaz artık İyi Çalışmalar
  13. Robroy72

Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat

Ynt: Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat Selamlar; Anladığım kadarı ile BF lasitikleri ile ilgili çalışıyorsunuz. Doğru ise küçük bir soru sormak istiyorum. 235.70.16 BF AT lastik için hava basınçları ne olmalıdır.Araç 2006 Suzuki Grand Vitara XL7 2.0 T.D Bilgi verebilirseniz...
  14. Robroy72

İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar

Ynt: İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar Selamlar; Tabiki vergiden kaynaklanıyor fark. Memleketimizde min %40 vergi biniyor fiyatların üstüne. Senelerce oto ithalatını kısıtlamak için vergi yüksek tutulmuş.Ama yerli oto üretileceğine koç un çakma otolarına binmek zorunda kaldık.Şimdide...
  15. Robroy72

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik Selamlar; 245.70.16 denemedim. 235.70.16 sınırda tam sağ tam sol da 1 parmak yaklaşık 1 cm boşluk kalıyor. Şimdilik bir sürtme olmadı.Bence 235.70 i aşmamak lazım. Teşekkürler

Geri