rodoprüzgarı kullanıcısının son içeriği

1. rodoprüzgarı

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen inanın disco konusunda çok isteyip de bir türlü cesaret edemeyen o kadar çok insan var ki dışarıdaki görmüş olduğunuz yerden yüksek 4x2 araçlara binen insanların bir çoğu sizin yaptığınızı yapmak ister ama işte o cesareti az kişi gösterir. evet...
  2. rodoprüzgarı

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen hayırlı olsun güle güle kazasız belasın kullanın inşallah bir çok insanın hayali olup da almaya cesaret edemediği araçtır disco ne mutlu size
  3. rodoprüzgarı

2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu

Ynt: 2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu vermiş olduğunuz bilgileri kesinlikle ukelalık olarak algılamıyorum tam aksine sizin gibi değerli arkadaşların bilgilerinden yararlandığım için kendimi şanslı hissediyorum. daha önce de belirttiğim gibi bugüne kadar hiç 4X4 tecrübem olmadı, sorun...
  4. rodoprüzgarı

Son Nokta Vitara

arkadaşlar herkese selam şu anda kullanmakta olduğum 2001 model honda cıvıc v-tec aracım mevcut, aldığım günden beri periyodik bakımları haricinde hiçbir şekilde masrafım olmamıştır, km olarak artık belli bir seviyeye gelmiş olduğundan değiştirme ihtiyacı hissediyorum, yaptığım araştırmalar...
  5. rodoprüzgarı

Ynt: 2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu haklısınız hocam ama o kadar fiyat farkı yok bence olan araçlar vardır mutlaka ama 5-6 bin tl farkla dizeli tercih etmek biraz daha mantıklı geliyor bana, en azından kafam rahat olur, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yine bir yerde lpg nin bu tip...
  6. rodoprüzgarı

Ynt: 2008 Model Grand Vitara Lpg Sorunu böylesine güzel bir araca lpg taktırmak yerine dizelini tercih etmek daha mantıklı değilmidir,
  7. rodoprüzgarı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz sanırım sizde benim gibi yeni üyesiniz, umarım aradığmızı bu sitede bulabiliriz,
  8. rodoprüzgarı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  9. rodoprüzgarı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben bursa dan mümin motorculuk faaliyetlerinden sonra biraz da off road merakı sardı en yararlı bilgileri bu sitede bulduğum için üye olma ihtiyacı hissettim, herkese selam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.