rorodeniz kullanıcısının son içeriği

1. R

Toyota 1998 Vx80

2. R

Toyota 1998 Vx80

Ynt: Toyota 1998 Vx80 ilginize tesekkürler saygilar
  3. R

Toyota 1998 Vx80

Merhaba,hdj80 den sonra severek kullandığım aracim.
  4. R

Haftasonu kısa bir kartepe gezisi

Ynt: Haftasonu kısa bir kartepe gezisi selam lastikler bu kasa için uygun ben sorun yaşamadım sizin makinadada verimli olur saygılar
  5. R

Ynt: Haftasonu kısa bir kartepe gezisi Yorumlarınız ve beğenileriniz için çok teşekkürler...
  6. R

HDJ 80 otomatik TD 1994 Uploaded with ImageShack.us
  7. R

Toyota VX100 - Elektrikli Koltuk Motorları

Ynt: Toyota VX100 - Elektrikli Koltuk Motorları iyi günler motorlar+mekanizmalar ve taşıyıcı kızaklar 400tl saygılar
  8. R

Ynt: Toyota VX100 - Elektrikli Koltuk Motorları iyi günler sadece bu parcalar mevcud cam motoru yok saygılar
  9. R

AISIN DENSO orjinal elektrikli koltuk motorları ve taşıyıcı kızakları ... Sorunsuz ,çalışır durumdadır.
  10. R

HELLA ÜRÜNLER

Ynt: HELLA ÜRÜNLER Soğutucunun markası Summar time ,orjinal alman malı ,2.5 A ,24 V DC ,çalışır durumdadır,termostat ayarı var.Yurtdışından getirdiğim bi üründür kablo ve soketleri mevcut. fiyat 250 tl Altimeterin resimleri yok ,TOYOTA LJ 70 LX modelindeki gibidir. fiyat 250 tl 2 adet bosch...
  11. R

HELLA ÜRÜNLER

Hella ve Bosch spotlar,araçta ve marinde kullanılmak için 24 V Alman malı soğutucu ve TOYOTA LJ 70 için elimde bulunan altimeter mevcuttur.İlgilenirseniz arayabilirsiniz. 0543 328 20 37
  12. R

HDJ 80 VX OTOMATİK DİZEL

Aracımı satmak istiyorum,ilgilenenler bana bu numaradan ulaşabilirler .Saygılar Deniz Güney / İdealtepe Telefon no : 0543 328 20 37
  13. R

Satılık Toyota Land Crusier LJ70 LX

1985 model,2.4 diesel motor,makassız,helezonlu,merkezi kilit,hidrolik direksiyon,kilitli difrensiyel,muayenesi yeni yapılmış,bütün evrakları tamam olan aracımı satmak istiyorum.İşimden dolayı kullanmaya zamanım olmuyor.İliglenirseniz telefon numaram : 0543 328 20 37 mail : emreguney3@hotmail.com...
  14. R

Toyota LJ70 (Satılık)

selam ben devamlı denizlerdeyim işim gereği ancak izinlerde kısa tatil yapabiliyorum 4x4 meraklıları için toyota land lj70 modeli aracımı elden çıkaracağım 2.4 dıesel makassız helozonlu kısa şase hid direksiyon kilitli difrensiel merkezi klit orjinal oynanmamış durumdadır 1985 modeldir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri