ROSSO kullanıcısının son içeriği

1. ROSSO

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz navara düşünürken, rally raid aldım. :)
  2. ROSSO

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin Off Road Kulübü Kurulmasının Zamanı Gelmedi Mi.? o zamanki maceralardan bir kare :)
  3. ROSSO

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin Off Road Kulübü Kurulmasının Zamanı Gelmedi Mi.? merhabalar arkadaşlar, merhaba gazi abi 2010 mayısında tarsusdaki offroad dan dönüşde konunun mevzusu olmuştu.o zamandan beri forum u da hiç takip etmedim uzak kalmıştım. benim araç yoktu sonunda onuda aldım, yakın zamanda...
  4. ROSSO

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular.. selam arkadaşlar ben mersinden katılıyorum, ben yere yakın araçlara sempati duyan biriydim. yakın zamanda dağcılık ve doğa sporlerı ile uğraştığım için bu tarz bir arazi aracına ihtiyaç duydum 2005 model bir rally...
  5. ROSSO

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers ilk sayfadaki toyota hilux üzerindeki modeli tuttum kendi imalat imkanlarımı da zorlamayacak bir model. Sadece kafama takılan yatak kısmı ön kabin üstüne doğru gidiyor ama yatak boy mesafesi kurtarmayacak gibi duruyor, farklı bir yatak uygulaması mı...
  6. ROSSO

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz Bende navara almayı düşünüyorum, uzun şasi kısa şasi derken, değişiklik sadece kasanın boyunda fark ediliyor anladığım kadarıyla kabin bölümü aynı ölçüde. Diğer merak ettiğim manuel vites almayı düşünüyorum çekiş seçimi elektronik mi? difransiyel...
  7. ROSSO

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers Selam Serhat paylaşımın süper benimde ilgileniğim bir konu. Görmeyeli bıkmışsın anladığım kadarıyla sırtında kamp çadırı taşımaktan :) Kendim imal etmeyi düşünüyorum ileride çift kabin pick up üzerine seyyar monteli karavanlardan. Hem aracı şeklini...
  8. ROSSO

II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) Teşekkürler Ertuğrul Bey. yakında atacağım zamanım olduğunda . Bora kardeşim atlamak zıplamak zor değil kaldırımdan da ceza yemenden dolayı tedirginliğim. :)
  9. ROSSO

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) video yüklemesini bilen varsa beni aydınlatsın lütfen..
  10. ROSSO

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) video nasıl atılıyor bilmiyorum öğrenirsem. birde araçla parkur turu videosu var.
  11. ROSSO

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) devamm
  12. ROSSO

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) devamm
  13. ROSSO

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) devam
  14. ROSSO

15. ROSSO

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR