Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizcede Mersin Off Road Kulübü Kurulmasının Zamanı Gelmedi Mi.?
merhabalar arkadaşlar, merhaba gazi abi 2010 mayısında tarsusdaki offroad dan dönüşde konunun mevzusu olmuştu.o zamandan beri forum u da hiç takip etmedim uzak kalmıştım. benim araç yoktu sonunda onuda aldım, yakın zamanda...
Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular..
selam arkadaşlar ben mersinden katılıyorum, ben yere yakın araçlara sempati duyan biriydim. yakın zamanda dağcılık ve doğa sporlerı ile uğraştığım için bu tarz bir arazi aracına ihtiyaç duydum 2005 model bir rally...
Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers
ilk sayfadaki toyota hilux üzerindeki modeli tuttum kendi imalat imkanlarımı da zorlamayacak bir model. Sadece kafama takılan yatak kısmı ön kabin üstüne doğru gidiyor ama yatak boy mesafesi kurtarmayacak gibi duruyor, farklı bir yatak uygulaması mı...
Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz
Bende navara almayı düşünüyorum, uzun şasi kısa şasi derken, değişiklik sadece kasanın boyunda fark ediliyor anladığım kadarıyla kabin bölümü aynı ölçüde. Diğer merak ettiğim manuel vites almayı düşünüyorum çekiş seçimi elektronik mi? difransiyel...
Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers
Selam Serhat paylaşımın süper benimde ilgileniğim bir konu. Görmeyeli bıkmışsın anladığım kadarıyla sırtında kamp çadırı taşımaktan :) Kendim imal etmeyi düşünüyorum ileride çift kabin pick up üzerine seyyar monteli karavanlardan. Hem aracı şeklini...
Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)
Teşekkürler Ertuğrul Bey. yakında atacağım zamanım olduğunda . Bora kardeşim atlamak zıplamak zor değil kaldırımdan da ceza yemenden dolayı tedirginliğim. :)