royalstar kullanıcısının son içeriği

1. royalstar

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Esra hanım sizleri ve Türk ailelerinizi tanımak için bir mani cikmazsa orada olup kamp sonunda temizlige katılacagım teşekkür ederim ve tebrik ederim sizi görüşmek üzere hoşca kalınız..
  2. royalstar

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba ,cevreyi ve yol durumu bilen bir arkadaştan rica; festival alanına kadar motosiklet gidebilirmi?yol müsait olursa katılmak isterim selamlar..
  3. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik merhaba kaptan plan ölcülerine sadık kalman daha dogru olur gövde bölmelerini 3 mm kavak kullanırsan iyi olur yine gövde cıtalarını balsa bulamazsan ıhlamur kullan.ateş duvarında 8 mm kavak kontra kullan ve yapıştırıcı olarak 20 dk cekorapit kullan selamlar
  4. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Kaptan cesna 182 kendiside ucuşuda güzel bir modeldir agır olursa biraz süratli ucar ve inişte zorlanırsın.ebat olarar 37.5 inc okudum dogru ise biraz küçük şöyle yapabilirsin küçük bir cıktı al ozalit cektir ve kanat acıklıgını1.60.mt ye göreayarla o zaman sana 40-48*52...
  5. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Kaptan öncelikle kavak kullanman pek dogru olmaz kavak sulu bir agactır ve cok calışır balsa bulamıyorsan ıhlamuru tercih etmeni öneririm.bahsettigin cessna üstten kanat ön iniş takımı olan bir model başlangıç için dogru bir karar kanat acıklıgını verirsen kullanman...
  6. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Sevgili kaptan günümüzde balsa bulmak kolay artık kırtasiyelerde var büyük yapı marketlerde daha kolay bulabilirsin .Ihlamurdan yapabilirsin yakın zamana kadar t.h.k. model ucak bölümünde kullanılıyordu.ancak calışması zor bir agaçtır olmazda deyildir yapmak istediginiz...
  7. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Dostum ,modelciligin hangi branşına başlamak istiyorsunuz ,r/c -statik R/C ise ucak, oto,helikopter.tekneler bunlarda aralarında bölümleniyor sanra vereceginiz bir karar .sizi cezbeden hangi kısım yapımmı kullanımmı? yapım ise plandan yapabileceginiz tamammını inşa...
  8. royalstar

Manavgat motosiklet festivali

Ynt: Manavgat motosiklet festivali selam murat ilgine teşekkürler gelsen iyi olurdu önce iş bu arada dernek yönetiçilerinin niclerini bilmiyorum bir yardım edersen bayrak bulsak
  9. royalstar

Manavgat motosiklet festivali

Sevgili dostlar ,hepimiz biliyoruz bu festivali .Bu güne kadar Gezenbilirin orada bulunması hakkında bir girişim olmadı.Gerçi zaman oldukca daraldı 19-22 mayıs aralıgında Manavgat Titreyen göl mevkiinde olacak.Ögrendigime göre Mavavgat Belediye başkanı önderliginde yapılacak olan festival çok...
  10. royalstar

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Öyle kuru kuru bende isterdim yok bururun bekleriz
  11. royalstar

2010 Haziran Temmuz Motorsiklet İle Avrupa

Ynt: 2010 Haziran Temmuz Motorsiklet İle Avrupa sevgili dostum barisercetin gezimize katılmak istemen şeref verir bizlere önce bir tanışalım mümkünse size ulaşabilecegim bir yol gösterirseniz sevinirim selamlar
  12. royalstar

2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu

Ynt: 2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu Sevgili dostum takil uyarıların için teşekkür ederim.Ancakbu parkuru daha önce 3 defa yaptım ilki cadece yunanistanı ik,ncisi yunanistan italya agırlıklı idi şimdi birazdaha uzatarak fransa ve almanyayı kapsattık dolayısıyla yunanistan ve italyada görecek...
  13. royalstar

2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu

Ynt: 2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu Sevgili kardeşim murat.Tabiiki gezimizi fotagraflayacagız vede sizlerle paylaşacagız gönül daha kalabalık gitmek istiyor şöyle ses getiren mehteranla viyanadan öte... dur bakalım şimdilik kesin (saglık ve bir mani cıkmazsa)üç motoruz.öyle korkulacak...
  14. royalstar

İleri Modelcilik

sevgili modeciler 40 yıldır modelcilikle ,özellikle r/c modellerle ugraşır ve bitmeyen bir zevk duyarım modelin her türünü yaptım araba hariç sevemedim onu tekneler elektirik glov motor benzinmotor buharmotorları ucakta sayısını hatırlamıyorun 500 den fazladır tahmin ederim türkiyedeki en büyük...
  15. royalstar

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Dostlarım fuarı sizlerle gezmek ,tanışmak isterim.Gidiş zamanını bildirirseniz sevinirim saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR