ruciko kullanıcısının son içeriği

1. R

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
  2. R

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim.
  3. R

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Rotamız hakkında bilgi alabilirmiyim Ahmet abi ;malüm ben daha tazeyim yaa :P
  4. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hocam resmi işaretledim lastiğin tek başına olan fotoğrafında gözükmüyordu ....
  5. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Eminim ki lastikler karda da iş yapar .... ben bişey daha soracağım arkadaşım ,paçalıklar nereden ve ne kadar tuttu desem ? :P
  6. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? lastiklerin ebadını ,markasını ve modelini öğrenebilirmiyim acaba ...bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun.. ;)
  7. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çok şık olmuş güle güle kullanın
  8. R

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları takip
  9. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ali Şen ve Rüçhan Afşar; Manavgat'ta
  10. R

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar,merhaba ben Rüçhan Afşar,Antalya'da ikamet ediyorum ve herkese hem hayırlı bayramlar hem de iyi geziler diliyorum.(cb telsizde 20.-21.- veya 5. kanlada dolaşıyorum çıkış kodum ceyar)
  11. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? basamaklar
  12. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Offroad'cu,piknikçi,dağcı,denizci,arama kurtarmacı,dalgıç,yüzücü...,kısacası gezenbilirde takılan veya takılmayan tüm müslüman din kardeşlerimin kurban bayramını tebrik eder herkese sağlık sıhhat dilerim .....
  13. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ümit bey yerinizde olmayı arzu ederdim .... o mis gibi temiz havayı ciğerlerinize bol bol çekmişsinizdir umarım...bizler antalyada henüz kısa kollularla geziyoruz gerçi ... kıskandırmak gibi olmasın...ama hep söylerim oduncu bekler kış gelsin...
  14. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? tabii ki ilk fırsatta fotoğrafaları yayınlarım...lakin dün stepneyi sepete attım atarken ister istemez demire bastım ,kaynağı yapan usta çok uğraştı ama yine de demire bastığımda çok hafif bir esneme hissettim...bu arada ben 100...
  15. R

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? mesela ben yarın oğlumla beraber şüüüüüülee bi Side tarafına uzanmayı düşünüyorum sabah ola hayrola diyeli artıkın :P

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri